- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.241
İnsallah canim uzucu bi haber aldik simdi bi kac gun yazabilecegimi sanmiyorum insallah bebisimde tutunur bunca seyin icindeİnşallah daha da koyulaşır canim
İnsallah canim uzucu bi haber aldik simdi bi kac gun yazabilecegimi sanmiyorum insallah bebisimde tutunur bunca seyin icinde
Eki Görüntüle 2110450 buda Son hali
Kişiden kişiye değişirbende belli oldutestlerde 5 gün önceden belli oluyormu
anladım sa gol hayırlı uğurlu olsun canmKişiden kişiye değişirbende belli oldu
Amin kuzum aminİnşallah tutunur noldu ki canim ya Allah yardımcın olsun
Canım ben silik bi cizgi görüyorum. İnşallah hamişsindirKızlar adetim 10 gün gecikti bakabilir misiniz testime. Yok galiba
Hadi inşallah bize de haber verAy canım ne güzel şeyler söylüyorsun
Ya bende öyle silik falan bi çizgi görüyorum. Hiç bir testimde görmemiştim bu zamana kadar. Bakalım tekrarlayacagim testimi. Inşallah oyleyimdirr
Veririm canımHadi inşallah bize de haber ver
Belli olmaz canım ya belki vardır. Ya bende ümitlenmek istemedim diyete başladım biraz kilo vereyim dedim baktım artık 10 gün oldu. Bide doktor çaylar verdi hamileysen olmaz içme riske atmayalım dedi öyle olunca yaptım ama bakalım. Sende gecikme olursa yap. Ama çok takma bence. Herkes böyle söylüyor takmadığım ay hamile kaldım diyorlarBenimde adetime 3 gun var gaza gelip test ypmak istiyorm ama ckikmayacgni bildgim icom yine husran tek çizgi
Aynen oyle 3 gun kaldi ya benim o 3 gunde kendim unutmam lazm okadr kaldgni:)Belli olmaz canım ya belki vardır. Ya bende ümitlenmek istemedim diyete başladım biraz kilo vereyim dedim baktım artık 10 gün oldu. Bide doktor çaylar verdi hamileysen olmaz içme riske atmayalım dedi öyle olunca yaptım ama bakalım. Sende gecikme olursa yap. Ama çok takma bence. Herkes böyle söylüyor takmadığım ay hamile kaldım diyorlar
Aynen oyle 3 gun kaldi ya benim o 3 gunde kendim unutmam lazm okadr kaldgni:)
Kızlar adetim 10 gün gecikti bakabilir misiniz testime. Yok galiba
Aynen oyle 3 gun kaldi ya benim o 3 gunde kendim unutmam lazm okadr kaldgni:)
sabah test yaptım tekrar canm ama yok negatif. Bi de hsg cektirdim belki ondandır.Vakit kaybetme git kan testi yaptır cnm 10gun baya gecikmissin
sabah test yaptım tekrar canm ama yok negatif. Bi de hsg cektirdim belki ondandır.