Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle tabiki salı günü kontrolumuz var bizimde dua edin bana lütfen anne olmak çok zor gerçekten sürekli iyi mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Yİne sağlıklı haberiyle çıkarım inşallah
Öyle bende öyleyim 24 saatin her anı onu düşünüyorum acaba gelişiyor mu iyi mi beslenebiliyor mu diye

Oyle tabiki salı günü kontrolumuz var bizimde dua edin bana lütfen anne olmak çok zor gerçekten sürekli iyi mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Yİne sağlıklı haberiyle çıkarım inşallah

Allah'korusun bitanem en zor zamanları atlattin Allah in izniyle kucağına almakta nasip olcak dua ediyorum sana bitanem sende bize et bizde bu heyecanı yaşayalım

Kizlar varmi sizce cizgi gozlerim bozuldu artik

Eklentiler

• 1A8FF160-02C2-496B-AB95-41D4BEBFF5B8.jpeg
    1A8FF160-02C2-496B-AB95-41D4BEBFF5B8.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 83
Allah'korusun bitanem en zor zamanları atlattin Allah in izniyle kucağına almakta nasip olcak dua ediyorum sana bitanem sende bize et bizde bu heyecanı yaşayalım
Her zaman her gece uyumadan Size dua ediyorum bitanem sizleri duamdan asla eksik etmem.İnşallah bu mutluluğu tatlı telaşı en kisa zamanda sizde tadarsiniz hayırlısıyla.Duan için de çok teşekkür ederim allah razı olsun canm❤❤

X