- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.201
İnsallah hayirli haberlerle gelirim bu seferTabiki daha iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah hayirli haberlerle gelirim bu seferTabiki daha iyi olur
Öyle bende öyleyim 24 saatin her anı onu düşünüyorum acaba gelişiyor mu iyi mi beslenebiliyor mu diyeOyle tabiki salı günü kontrolumuz var bizimde dua edin bana lütfen anne olmak çok zor gerçekten sürekli iyi mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Yİne sağlıklı haberiyle çıkarım inşallah
Rabbime emanetler biz elimizden geleni yapıyoruz geriside Rabbime kalmış bütün melekler Rabbime emanetlerÖyle bende öyleyim 24 saatin her anı onu düşünüyorum acaba gelişiyor mu iyi mi beslenebiliyor mu diye
Oyle tabiki salı günü kontrolumuz var bizimde dua edin bana lütfen anne olmak çok zor gerçekten sürekli iyi mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Yİne sağlıklı haberiyle çıkarım inşallah
İnsallah hayirli haberlerle gelirim bu sefer
Yok canım bn göremedimKizlar varmi sizce cizgi gozlerim bozuldu artik
Ben gormek istedigim icin goruyorum sanirim :)Yok canım bn göremedim
Kaç gün var adetine ?Ben gormek istedigim icin goruyorum sanirim :)
Bu ay yumurtam erken büyüdü canım 1 hafta filan var aşılama yaptirdim onun heyecaniyla hergun test yapiyorum adet olacakmisim gibi belirtilerim varKaç gün var adetine ?
Cok hafif var sanki ama daha ignenin etkisi gecmemistirKizlar varmi sizce cizgi gozlerim bozuldu artik
Her zaman her gece uyumadan Size dua ediyorum bitanem sizleri duamdan asla eksik etmem.İnşallah bu mutluluğu tatlı telaşı en kisa zamanda sizde tadarsiniz hayırlısıyla.Duan için de çok teşekkür ederim allah razı olsun canm❤❤Allah'korusun bitanem en zor zamanları atlattin Allah in izniyle kucağına almakta nasip olcak dua ediyorum sana bitanem sende bize et bizde bu heyecanı yaşayalım
Dun negatifti kuzum bugun boyle cikti bol bol su iciyorum ilaclari vucudumdan atmak icinCok hafif var sanki ama daha ignenin etkisi gecmemistir
Dun negatifti kuzum bugun boyle cikti bol bol su iciyorum ilaclari vucudumdan atmak icin
Her zaman her gece uyumadan Size dua ediyorum bitanem sizleri duamdan asla eksik etmem.İnşallah bu mutluluğu tatlı telaşı en kisa zamanda sizde tadarsiniz hayırlısıyla.Duan için de çok teşekkür ederim allah razı olsun canm❤❤
Yapicam kuzumBnde sanki gördüm yarın ilk idrarla bı DHA yap bnce canim
Yapicam kuzum
Boyle kuzum bugundeNaptın kuzum
Kızlar bi bakın şu teste Eki Görüntüle 2110323