- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.221
Boyle kuzum bugunde
3 cnm valla çok koymdmKaç damla idrar koydun canm
3 cnm valla çok koymdm
Boyle canim bacagimin belimin agrisindan ölüyorum amaNegatif olmayan halini atsana canım bundan anlasilmio
Biraz daha bekleyince belli olur belki kuzumKızlar bi bakın şu teste Eki Görüntüle 2110323
Boyle canim bacagimin belimin agrisindan ölüyorum ama
Hic ilac vermedi canim doktor bugun 9 gun oldu iste canim dinleniyorum sagolsun annem gelip yapiyor temizligimi filan cok ayakta kalamiyorum zaten belim cok agriyorÇizgi var gbi gördüm ben dinlen biraz doktor sana progestn verdi mi bacaklarinin altına yastık koy ve uzan canım bir süre de iş yapma 10gunu geçti mi aşılama olali
Hic ilac vermedi canim doktor bugun 9 gun oldu iste canim dinleniyorum sagolsun annem gelip yapiyor temizligimi filan cok ayakta kalamiyorum zaten belim cok agriyor
Daha once cok kullandim canim ama bilmiyorumki kafama gorede kullanmak istemedim aslinda ama bu ay bisey biliyorumki bugune kadar olan belirtilerimin hepsi psikolojikmis gervekten bu ay cok zor geciyir bana hem rahim filmi hem asilama cok yorgun hissediyorum insallah tutunmusturda rahatlarimAslında 100mg bı progestan aldirsan 10gun kullansan ben aşılama yaptirdigimda oyle yapmıştı Dr eğer hamileysen bebeğin tuttunmasini sağlar
Daha once cok kullandim canim ama bilmiyorumki kafama gorede kullanmak istemedim aslinda ama bu ay bisey biliyorumki bugune kadar olan belirtilerimin hepsi psikolojikmis gervekten bu ay cok zor geciyir bana hem rahim filmi hem asilama cok yorgun hissediyorum insallah tutunmusturda rahatlarim
Aslinda haklisin ya bi zarari yoktur bencede daha onceki doktorum surekli veriyordu bu doktorum hic vermedi ben alayim o zaman kullanayim insallah tutmustur cok heyecanliyimSenbilirsn canım ama progestan in ne zararı olabilir ki yumurtalıkta üretiyor progestan en fazla bı kaç gün adet gecikmesi yaşarsın
Aslinda haklisin ya bi zarari yoktur bencede daha onceki doktorum surekli veriyordu bu doktorum hic vermedi ben alayim o zaman kullanayim insallah tutmustur cok heyecanliyim
Hayirlisiyla bi belli olsa burda okuyorumda asilamadan sonra cogu kisi erken adet olmus oda gozumu korkutuyor ya ne bileyim icimden bi ses oldu diyorYani en azından korku yasamazsin bı de ağrılarında hafifler bn hamile kaldigimda progestan kullanınca rahatliyordm
Hayirlisiyla bi belli olsa burda okuyorumda asilamadan sonra cogu kisi erken adet olmus oda gozumu korkutuyor ya ne bileyim icimden bi ses oldu diyor
Bugun yaptim canimOlumlu düşün ama kendini yıpratma canım sadece dikkatli ol bu bana yolladığın dünkü test mi yoksa yeni mi yapmistin
Bugun yaptim canim
Dunkü daha acikti rengi kuzum buraya koymustum bi bak istersenDünkü de böyleydi dmi
testlerde 5 gün önceden belli oluyormuAmin kuzum inşallah bende limon suyu içiyorum. Doktora carsamba günü gdcgm . Bende bes gün varken öğrendim 81 geldi beta. Sat a göre beta bir hafta önde . Ama önemli olan benim için bebeğimin beslenebilmesi sağlıklı olması.
Dunkü daha acikti rengi kuzum buraya koymustum bi bak istersen