- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.261
Bilmiyorum ki canım biraz baktım bazılarının gecikme olmuş bazılarının olmamış. İşte ben hsgden sonra ki ilk adetimi olmam gerekiyordu. Doktoru aradım ama ulaşıp bilgi alamadım..Hsg etkilermi bnde cekilmistim
Bilmiyorum ki canım biraz baktım bazılarının gecikme olmuş bazılarının olmamış. İşte ben hsgden sonra ki ilk adetimi olmam gerekiyordu. Doktoru aradım ama ulaşıp bilgi alamadım..
arkadaşlar bat tarihinizi geçen ay adet olduğunuz günü baz alarak mı belirliyosunuz yoksa telefon uygulamalarına göre mi ? benim batı uygulamalar geçen ay adetimden 1 gün önce gösteriyor ??
Evet canım temiz çıktı sonuçlar. Senin nasıldı?Bnde bilmiyorum ki hayırlısı olsn canim hsg temiz mi çıktı peki
Evet canım temiz çıktı sonuçlar. Senin nasıldı?
Kaç günde bir adet olduğunu o programlardan ayarlayabiliyorsunuz
evt ama hep 1 gun oncesınde adet olacakmısım gıbı gosterıyor gunu gunune gostermıyor benım telefonumdakı uygulamalar
Kaç günde bir oluyosan o kdar gün yaz mesela bn 30 gün yazıyorum 31 de regli oluyorum takvimde de tutuyor canım[/Qney
[bıkaç gune olmam lazım ınce ınce sızlıo zaten kasıklarım bakalım.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Allah bize de nasip etsin hamiş olmayıBnm sağ tüpte sıkıntı var alına bilir
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Allah bize de nasip etsin hamiş olmayı
Allah kabul etsin amin canımmOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Amin kuzum Allah kabul etsinOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Ayni dertteyiz desene canim bendede pko var bu ay aşılama yaptirdim insallah tutar. Klomen kullanip hemen hamile kalanda var kalamayanda var onun icin net bisey soyleyemicem ama sen umudunu yitirme calismalari ihmal etme insallah hemen hamis haberini verirsinHerkese merhaba öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. ben yeni katıldım bende polikistik over hastalığı çıktı rahim filmi çekildim ve dün klomen kullanmaya başladım kullanan ve faydasını gören var mı acaba ?
Allah kabul etsin canım,Amin..Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Aminn allah kabul eder inşallah allah razı olsunOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Ilk idrarla mi yapmistin cnmKizlar asılmamın 12. Gunu evde yaptigim test negatif kan vermek istemiyorum daha erkenmi sizce