Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki canım biraz baktım bazılarının gecikme olmuş bazılarının olmamış. İşte ben hsgden sonra ki ilk adetimi olmam gerekiyordu. Doktoru aradım ama ulaşıp bilgi alamadım..

Bnde bilmiyorum ki hayırlısı olsn canim hsg temiz mi çıktı peki

arkadaşlar bat tarihinizi geçen ay adet olduğunuz günü baz alarak mı belirliyosunuz yoksa telefon uygulamalarına göre mi ? benim batı uygulamalar geçen ay adetimden 1 gün önce gösteriyor ??

Kaç günde bir adet olduğunu o programlardan ayarlayabiliyorsunuz

Herkese merhaba öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. ben yeni katıldım bende polikistik over hastalığı çıktı rahim filmi çekildim ve dün klomen kullanmaya başladım kullanan ve faydasını gören var mı acaba ?

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Allah kabul etsin amin canımm

Amin kuzum Allah kabul etsin

Ayni dertteyiz desene canim bendede pko var bu ay aşılama yaptirdim insallah tutar. Klomen kullanip hemen hamile kalanda var kalamayanda var onun icin net bisey soyleyemicem ama sen umudunu yitirme calismalari ihmal etme insallah hemen hamis haberini verirsin

Allah kabul etsin canım,Amin..

Aminn allah kabul eder inşallah allah razı olsun

Kizlar tnin altinda degilde ortalarda cizgi var sanki görüyomusunuz yoksa idrarmi topladi acaba.. ilk farketmedim koydum kenara öglen yapmistim simdi bakinca farkettim

Eklentiler

• 20180217_002357.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…