Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim. Dünyanın en güzel sürprizi öyle değil mi? Sağlıkla kucağına al sen de inşallah

İnş canım. Bol bol dinlenmelisin. Bnde dr uma aşılama yaptırmak istediğimi söyledim ama dr um aşama aşama gidicez dio. İnş hamile kalırsın
Hayirlisi olsun kuzum ben 5 ay klomen ve letu ilac catlatma ignesi kullandim gecen ay klomen menogon igne kullandim sehir disina ciktigimiz icin olmadi bu ay asilama yaptirdik bakalim insallah olur

Hayirlisi olsun kuzum ben 5 ay klomen ve letu ilac catlatma ignesi kullandim gecen ay klomen menogon igne kullandim sehir disina ciktigimiz icin olmadi bu ay asilama yaptirdik bakalim insallah olur

İnş olur canım. Aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek klomenden. Olumlu düşün stres yapma hareketlerine dikkat et. Bol bol da dinlen. İnş olur.

Canım aşılama yapıldıktan sonra hemen wc ye gidilmemesi gerekiyomuş ve sürekli uzan ayağa kalkma. Ayyy inş tutar.
4te yapildi asilamam yarim saat hastanede yattim canim eve getirdi esim beni annemlere. Az once lavaboya gittim artik baski yapmaya basladi mecburen gittim kac saat oldu ama bi problem olmaz sanirim

4te yapildi asilamam yarim saat hastanede yattim canim eve getirdi esim beni annemlere. Az once lavaboya gittim artik baski yapmaya basladi mecburen gittim kac saat oldu ama bi problem olmaz sanirim

Yok canım bayağı olmuş. Hatta geçen gün arkadaşımla konuştuk o da aşılama yaptırmıştı kaç kez. Wc ye hemen gitmedğinde hamile kaldığını söylemişti. Düşük yaptı kaç kez ama en sonunda tuttu. Darısı sana canım. Dediğim gibi yat kalkma .

İnsallah canim darisi hepimize olsun insallah

Tutunacak annesi hiç korkma kendini strese sokma evet yaptırdım aşılama rahim filmi çekerken kullanılan şırınga gbi bisiyle spermi enjekte ediyorlar zor bı tarafı yok yani

Tutunacak annesi hiç korkma kendini strese sokma evet yaptırdım aşılama rahim filmi çekerken kullanılan şırınga gbi bisiyle spermi enjekte ediyorlar zor bı tarafı yok yani
Canim cok sakinim ya kendime hayret ediyorum ama annem esim kayinvalidem filan oldu bu sefer diyorlar benimde icime oyle doguyor insallah mutlu haberler vericem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…