- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.121
AMİN canım AMİN Allah razı olsun. Rabbim okuduğun duaları ve gönlündeki muradını kabul eylesin. Ettiğin dualar kabul olsunOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Allah razı olsun bitanemAMİN canım AMİN Allah razı olsun. Rabbim okuduğun duaları ve gönlündeki muradını kabul eylesin. Ettiğin dualar kabul olsun
Kizlar merhaba ben yarin asılama yaptiriyorum hayirlisiyla insallah tutar
Kızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım.
Kaç gün geciktin
İnsallah kuzum insallah bu ay olmazsa ara verecem bi kac ay kafa dinlemeyi dusunuyorumİnşallah tutar canım muradına ererdi iyi düşün iyi olucak inşallah
13-22 arası yumurtlama oldu bilmiyorum tam gününü. Şu an adet olmam veya lekelenme olması gerekiyor. Herhangi bi belirtim yok. Kalçalarım geriliyor ve göğüslerim ağrıyor
İnsallah kuzum insallah bu ay olmazsa ara verecem bi kac ay kafa dinlemeyi dusunuyorum
Canim sen aşılama yaotirdinmi hic nasil yapiliyor bi anlatirmisin hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama bana bu ay tutacakmis gibi geliyor cunku esimdede bende bi sorun kalmadi yumurtam buyuyor catliyor adet oluyorum artik gecen sene aylarca adet olmuyordumBnmde bu ay olmazsa bı dahaki ay asilama yapılacak sonrada tüp bebek aslında direk tüp Bebek yaptircaktik ama bı aşılama daha gecirmem gerekiyormuş tüp Bebek için devlette
bende görüyorummm çizgi varrrYanlış görmüyorum değil mi kızlar???
Hemen kan verin benceYanlış görmüyorum değil mi kızlar???
Yanlış görmüyorum değil mi kızlar???
Verdim canım sonuç 16,94. Düşük geldi bana kimyasal diye çok korkuyorumHemen kan verin bence
Cnmmm sen de mi bebek istiyorsun ilk mi olacak ? Benim olursa ilk olacakBen de görüyorum çizgi
Yüreğini ferah tut uzanma hiç bir şeye karın kasını germe hiç. Güzel beslenVerdim canım sonuç 16,94. Düşük geldi bana kimyasal diye çok korkuyorum