Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yorum yapın lütfen
Bat 8 şubat
5 şubatta erken gebelik testi yaptım ( adetten 6 gün önce sonuç verenlerden) çok soluk hayalet çizgi çıktı
6 şubatta normal bi test yaptım negatif
7 şubat normal test negatif
Başına gelen varmı? Akıntı takibime ve takvime göre 26 yada 27 ocakta yumurtlama gerçekleşti..
Bu arada Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden stresliyim biraz acaba yinemi kimyasal:işsiz:

Ay hadi insallah gerek kalmaz hamis haberlerini verirsin kuzum tup bebegi nerde yaptiracaksin fiyatlari nedir peki kuzum

Hayırlısı inşallah canım Umuttepe araştırma hastanesinde yaptircam canım devlette 2hak veriyolar ama önce 2asilama yaptırmak gerekiyor bn bı kere yaptirmistim 2.kez yaptircam Mart'ta .
Özelde tup bebek yaptırmak 10000 ni buluyor ilaçlarla flan

Hayırlısı inşallah canım Umuttepe araştırma hastanesinde yaptircam canım devlette 2hak veriyolar ama önce 2asilama yaptırmak gerekiyor bn bı kere yaptirmistim 2.kez yaptircam Mart'ta .
Özelde tup bebek yaptırmak 10000 ni buluyor ilaçlarla flan
Ben tedaviye özelde başladım canim mersinde yaşıyorum burdada iyi doktor bulmak sıkıntı biraz suan gittigim doktorda cok net bir adam herseyi cok net konusuyor yardimci oluyor eger asilama tutmazsa orda yaptirmayi dusunuyoruz ama bir andada o kadar para agir gelmiyor degil kafam cok karisik

Ben tedaviye özelde başladım canim mersinde yaşıyorum burdada iyi doktor bulmak sıkıntı biraz suan gittigim doktorda cok net bir adam herseyi cok net konusuyor yardimci oluyor eger asilama tutmazsa orda yaptirmayi dusunuyoruz ama bir andada o kadar para agir gelmiyor degil kafam cok karisik

Evt çok fazla o kdar para o yüzden bnde devlete gittim buradaki doktorlar iyi bn de doktorumdan memnunum canım inşallah tutar da gerek kalmaz

Arkadaşlar ben bu yumurtlama akıntısını bir türlü anlayamıyorum ,bende akıntı ara ara cogalıp ara ara azalmakla beraber bütün ay boyunca geliyor neredeyse. İşin içinden cıkamadım. Adet düzenime göre zaten bu günlerde olması imkansız gibi ama akıntıda bi çoğalma da var . :işsiz:

Onur_hira_ela Onur_hira_ela kuzum nasılsın? Bebiş nasıl? Hamileliğin nasıl gidiyor? Kan sulandırıcılara devam mı? Senin ilk beta kaç gelmişti ne zaman öğrenmiştin?
Mrb canm iyiyim çok şükür bebişte iyi.Hamilelik bazen zorluyor ama yinede güzel gidiyor.Kan sulandiriciya devam ediyorum ve doğuma kadar da devam edeceğim.Seninde hayırlı olsun sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin rabbim.İlk betam 61.14 tü canm adete 5 gün varken öğrendim

Mrb canm iyiyim çok şükür bebişte iyi.Hamilelik bazen zorluyor ama yinede güzel gidiyor.Kan sulandiriciya devam ediyorum ve doğuma kadar da devam edeceğim.Seninde hayırlı olsun sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin rabbim.İlk betam 61.14 tü canm adete 5 gün varken öğrendim
Amin kuzum inşallah bende limon suyu içiyorum. Doktora carsamba günü gdcgm . Bende bes gün varken öğrendim 81 geldi beta. Sat a göre beta bir hafta önde . Ama önemli olan benim için bebeğimin beslenebilmesi sağlıklı olması.

Amin kuzum inşallah bende limon suyu içiyorum. Doktora carsamba günü gdcgm . Bende bes gün varken öğrendim 81 geldi beta. Sat a göre beta bir hafta önde . Ama önemli olan benim için bebeğimin beslenebilmesi sağlıklı olması.
Oyle tabiki salı günü kontrolumuz var bizimde dua edin bana lütfen anne olmak çok zor gerçekten sürekli iyi mi diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Yİne sağlıklı haberiyle çıkarım inşallah

X