- 23 Ağustos 2012
- 947
- 931
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.141
Hayrlı olsun Kaç gün var bat’a?Yanlış görmüyorum değil mi kızlar???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrlı olsun Kaç gün var bat’a?Yanlış görmüyorum değil mi kızlar???
Hayrlı olsun Kaç gün var bat’a?
Amin canım benim. Dünyanın en güzel sürprizi öyle değil mi? Sağlıkla kucağına al sen de inşallahTeşekkür ederimmmmm canım sana da hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah. BAT dün veya bugün olması gerekiyordu ama en ufak regl belirtim bile olmadı ondan şüphelendim zaten bu sabahta büyük sürpriz
Kizlar aşılamami yaptirdim bugun dinleniyorum hayirliysa tutar insallah
Hayirlisi olsun kuzum ben 5 ay klomen ve letu ilac catlatma ignesi kullandim gecen ay klomen menogon igne kullandim sehir disina ciktigimiz icin olmadi bu ay asilama yaptirdik bakalim insallah olurİnş canım. Bol bol dinlenmelisin. Bnde dr uma aşılama yaptırmak istediğimi söyledim ama dr um aşama aşama gidicez dio. İnş hamile kalırsın
Hayirlisi olsun kuzum ben 5 ay klomen ve letu ilac catlatma ignesi kullandim gecen ay klomen menogon igne kullandim sehir disina ciktigimiz icin olmadi bu ay asilama yaptirdik bakalim insallah olur
Vallahi nedense yapilana kadar cok heyecanliydim ama suan normal hissediyorum aglarim haric bol bol dua ediyorumİnş olur canım. Aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek klomenden. Olumlu düşün stres yapma hareketlerine dikkat et. Bol bol da dinlen. İnş olur.
Vallahi nedense yapilana kadar cok heyecanliydim ama suan normal hissediyorum aglarim haric bol bol dua ediyorum
4te yapildi asilamam yarim saat hastanede yattim canim eve getirdi esim beni annemlere. Az once lavaboya gittim artik baski yapmaya basladi mecburen gittim kac saat oldu ama bi problem olmaz sanirimCanım aşılama yapıldıktan sonra hemen wc ye gidilmemesi gerekiyomuş ve sürekli uzan ayağa kalkma. Ayyy inş tutar.
4te yapildi asilamam yarim saat hastanede yattim canim eve getirdi esim beni annemlere. Az once lavaboya gittim artik baski yapmaya basladi mecburen gittim kac saat oldu ama bi problem olmaz sanirim
İnsallah canim darisi hepimize olsun insallahYok canım bayağı olmuş. Hatta geçen gün arkadaşımla konuştuk o da aşılama yaptırmıştı kaç kez. Wc ye hemen gitmedğinde hamile kaldığını söylemişti. Düşük yaptı kaç kez ama en sonunda tuttu. Darısı sana canım. Dediğim gibi yat kalkma .
İnsallah canim darisi hepimize olsun insallah
Canim sen aşılama yaotirdinmi hic nasil yapiliyor bi anlatirmisin hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama bana bu ay tutacakmis gibi geliyor cunku esimdede bende bi sorun kalmadi yumurtam buyuyor catliyor adet oluyorum artik gecen sene aylarca adet olmuyordum
Verdim canım sonuç 16,94. Düşük geldi bana kimyasal diye çok korkuyorum
Canim cok sakinim ya kendime hayret ediyorum ama annem esim kayinvalidem filan oldu bu sefer diyorlar benimde icime oyle doguyor insallah mutlu haberler vericem bu ayTutunacak annesi hiç korkma kendini strese sokma evet yaptırdım aşılama rahim filmi çekerken kullanılan şırınga gbi bisiyle spermi enjekte ediyorlar zor bı tarafı yok yani
Canim cok sakinim ya kendime hayret ediyorum ama annem esim kayinvalidem filan oldu bu sefer diyorlar benimde icime oyle doguyor insallah mutlu haberler vericem bu ay
İnsallah kuzum tesekkur ederimİnşallah bitanem olucak inşallah
İnsallah kuzum tesekkur ederim