Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
AMİN canım AMİN Allah razı olsun. Rabbim okuduğun duaları ve gönlündeki muradını kabul eylesin. Ettiğin dualar kabul olsun

Kızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım.

13-22 arası yumurtlama oldu bilmiyorum tam gününü. Şu an adet olmam veya lekelenme olması gerekiyor. Herhangi bi belirtim yok. Kalçalarım geriliyor ve göğüslerim ağrıyor

O zmn bekle biraz daha canım son yaptığın testin üzerinden iki gün geçince yap bnce

Bnmde bu ay olmazsa bı dahaki ay asilama yapılacak sonrada tüp bebek aslında direk tüp Bebek yaptircaktik ama bı aşılama daha gecirmem gerekiyormuş tüp Bebek için devlette
Canim sen aşılama yaotirdinmi hic nasil yapiliyor bi anlatirmisin hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama bana bu ay tutacakmis gibi geliyor cunku esimdede bende bi sorun kalmadi yumurtam buyuyor catliyor adet oluyorum artik gecen sene aylarca adet olmuyordum

Kızlar hani adetin ilk günü alt karında vajinaya doğru aşağı vuran sancı var ya ondan oluyo dünden beri az önce de yaşadım aynı şeyi lavaboya gittim bisey yok sadece beyaz akintim var adet günüm bugün ya da en geç yarın göğüslerim 1 haftadır ağrıyor arada sağ kasıkta batma mevcut yumurtlama günlerime dikkat ettim ama kafama takılan o aşağıya vuran baskı oldu normalde hemen kanamam başlardı bilen varsa yorum yapabilir mi

Yanlış görmüyorum değil mi kızlar???:KK57:

Eklentiler

• 430425A2-01DC-412A-8B9B-B9C1E938A720.jpeg
    430425A2-01DC-412A-8B9B-B9C1E938A720.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 136C1717-E011-4C53-9DAD-2C6F4457FD0E.jpeg
    136C1717-E011-4C53-9DAD-2C6F4457FD0E.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 72
X