Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim en iyisi sen kafana fazla takma ama ilaçların etkisi geçmiştir bence o kadar zaman olmuş madem yormamaya çalış kendini umarım güzel haberler alırsın

Canim en iyisi sen kafana fazla takma ama ilaçların etkisi geçmiştir bence o kadar zaman olmuş madem yormamaya çalış kendini umarım güzel haberler alırsın
Aynen öyle doğru diyosun cnm, takmakla ne sonu degistirebiliriz nede günlerin geçmesini sağlayabiliriz hakkımızda hayırlısı. Yorma kisminida dersen pek mümkün değil bitane 4 yaşında oğlum var durmadan kucağına al kaldır indir gibi istekleri var kiyamiyorumda, tabi olacağı varsa hertürlü nasip eder Rabbim. Bekleyip görücez.

Ondan bisey olmaz canim kırma tabi onu yani koltuk beyaz eşya itmek gibi ne bilim ağır biseyler işte gerçi Allah koruyor ama tedbirli olmak lazım

Iyiyim canim son 3 gün adet olmama.. yarin test yapcam yumurtalamadan sonra 13.günüm oluyor varsa cikar insallah ama hiccc umitli degilim..
Sen napiosun nasilsin
Ben artik test yapmiyorum ama sabaha kadar fikrim degisebilir canim beklemedeyim igneden sonra 17. Gunum

Slmlar benmde 2gün geçti adetim bgn test yaptım negatif sabah diş çekimine gidicem önce kan mı versem ama idrar testinde silik de olsa ikinci bi çizgi olurdu diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…