-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.921
5 şubat. 28 günde bir regl oluyorum.Bat tarihin?
Canim en iyisi sen kafana fazla takma ama ilaçların etkisi geçmiştir bence o kadar zaman olmuş madem yormamaya çalış kendini umarım güzel haberler alırsınEstrofemi 6,5 gün progestanida 1,5 gün kullandım topu topu hala etkisi sürüyomu dersin.salı öğleden beridrde kestim almıyorum 5 gün olmuş. Her gebelik tedavisi için adım attigimda ne hikmetse nerdeyse hepsinde ağır hastalaniyorm oyüzden bıkkınlık geldi bıraktım. Nasipte varsa olur olmzsada yapacak bişey yok napayım.
Aynen öyle doğru diyosun cnm, takmakla ne sonu degistirebiliriz nede günlerin geçmesini sağlayabiliriz hakkımızda hayırlısı. Yorma kisminida dersen pek mümkün değil bitane 4 yaşında oğlum var durmadan kucağına al kaldır indir gibi istekleri var kiyamiyorumda, tabi olacağı varsa hertürlü nasip eder Rabbim. Bekleyip görücez.Canim en iyisi sen kafana fazla takma ama ilaçların etkisi geçmiştir bence o kadar zaman olmuş madem yormamaya çalış kendini umarım güzel haberler alırsın
Yok cnm şuan için onları erteledim bi Süpür sil geç yapıyorum okadar.tedbir bizden takdir RabbimdenOndan bisey olmaz canim kırma tabi onu yani koltuk beyaz eşya itmek gibi ne bilim ağır biseyler işte gerçi Allah koruyor ama tedbirli olmak lazım
Aynen canim hayırlısı olsunYok cnm şuan için onları erteledim bi Süpür sil geç yapıyorum okadar.tedbir bizden takdir Rabbimden
Valla kasık sizilarım başladı onla ugrasiyom canm sen napiyonKizlar napiyosunuz nasilsiniz
Iyiyim canim son 3 gün adet olmama.. yarin test yapcam yumurtalamadan sonra 13.günüm oluyor varsa cikar insallah ama hiccc umitli degilim..Kizlar napiyosunuz nasilsiniz
Bende adet olmayi bekliyorum canim igneden sonra 17. Gunum ama ne agri ne sizi hic bisey yok bu ay zaten tutacagini sanmiyorum hicValla kasık sizilarım başladı onla ugrasiyom canm sen napiyon
Ben artik test yapmiyorum ama sabaha kadar fikrim degisebilir canim beklemedeyim igneden sonra 17. GunumIyiyim canim son 3 gün adet olmama.. yarin test yapcam yumurtalamadan sonra 13.günüm oluyor varsa cikar insallah ama hiccc umitli degilim..
Sen napiosun nasilsin
Takma canımAh ah Allah iyiligini versin emi:))benim istediğim doktor dolu bende başkasın
a gitmiyorum gitmişken komple muayne ve tahlilleri vereyim die bekliyorum cnm
Takmamak mumkun dedim gibi::)Ha
Takma canım
Kasık ağrısı ve akıntı varBen daha çok sabırsızlanıyorum ama mecbur beklemek çok zor ama başka çare yok kasık ağrın varmı peki tek taraflı vede baskı hissi
Hamilemisin cnmKasık ağrısı ve akıntı var
Yok ya inşallah vardır bilmiyorum. Bata bir hafta varHamilemisin cnm
Acaba çıkarmı test yapsan cnn adet dingin nasilYok ya inşallah vardır bilmiyorum. Bata bir hafta var
Bazen gecikiyor üç gun gibi. Bilmem test yapmak istemiyorum hayal kırıklığı olacakAcaba çıkarmı test yapsan cnn adet dingin nasil
Hakkimizda hayirlisi.. 2 sene oldu artik alismaya basladim sankiBen artik test yapmiyorum ama sabaha kadar fikrim degisebilir canim beklemedeyim igneden sonra 17. Gunum