Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti beni:KK43: kasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım:kızgın:

Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti beni:KK43: kasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım:kızgın:
O ağrı bende oldu dün gece modeme kadar vurdu ama bende anlamadım ne ağrısıydi

O ağrı bende oldu dün gece modeme kadar vurdu ama bende anlamadım ne ağrısıydi
Yani yumurtlama veya adet sancısı olsa mideme ve yan taraflarıma vurmazdı o kadar tanıyorum kendimi:KK43: 1 haftayı geçti bende ama geçmiyor az çnce kıvrandım ağrıdan eşim acile gidelim mi falan dedi de gerek yok dedim. Şu an iyiyim şükür.

Eklentiler

• 20180121_125328-800x528.jpg
    20180121_125328-800x528.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 134
Slm kızlar aranızda çatlama iğnesi olup bat gününü bekleyen varmı. benim ignenin 9.günü en erken bat tarihim 27 ocak. Son 3 gündür belimde kasıklarimda bacaklarımda acayip batmalar sancılar oluo, sanki kasiklarimin içinde ufak balon var şiş ve gergin hissediyorum yoksa yumurta çatlamadımı diyorum bazen. Sizlerde böyle bi durum varmı bu ağrılar neyin nesi acep gerildim resmen.

Slm kızlar aranızda çatlama iğnesi olup bat gününü bekleyen varmı. benim ignenin 9.günü en erken bat tarihim 27 ocak. Son 3 gündür belimde kasıklarimda bacaklarımda acayip batmalar sancılar oluo, sanki kasiklarimin içinde ufak balon var şiş ve gergin hissediyorum yoksa yumurta çatlamadımı diyorum bazen. Sizlerde böyle bi durum varmı bu ağrılar neyin nesi acep gerildim resmen.
Canm yumurtan coktannn catlamistir bence hamilelik belirtileri bunlar hadi hayırlısı olur insallsh

Canim yumurtanın çatlamasindan dolayı olabilir ama inşallah tutunma belirtileridir hayırlısı olsun
Yumurtanın catlamasinin üzerinden tam 1 hafta geçti. benim merak ettiğimde 1 hafta kadar ağrısı sürer mi, yada ćatlatma iğnesiyle ilk deneyimim onun etkisidr.hayırlısı artık, cevap verdiğin çok sağol cnm

Canm yumurtan coktannn catlamistir bence hamilelik belirtileri bunlar hadi hayırlısı olur insallsh
Aynen cnm agrilarimdanda anladığım kadarıyla haftası doldu, okadar ağrıya çatlamadıysa bilemiyicem nasip artık. Ya ignenin etkisi yada 1 haftadr çok hastaydim ondan, morel bozukluguyla salidan beridrde ilaclarimida almayı bıraktım oyuzden buay hamilelik gibi bi beklentiyede pek girmiyorum :KK43: haftaya belli olur zaten. çok sağol cnm hakkımızda hayırlısı inş

Yumurtanın catlamasinin üzerinden tam 1 hafta geçti. benim merak ettiğimde 1 hafta kadar ağrısı sürer mi, yada ćatlatma iğnesiyle ilk deneyimim onun etkisidr.hayırlısı artık, cevap verdiğin çok sağol cnm
Hayır canim 1 hafta olduysa yumurtlamaya ağrısı bu kadar sürmez ilaç falan kullandıysan hormonların etkisi de olabilir ama inşallah gebeliktir

Hayır canim 1 hafta olduysa yumurtlamaya ağrısı bu kadar sürmez ilaç falan kullandıysan hormonların etkisi de olabilir ama inşallah gebeliktir
Estrofemi 6,5 gün progestanida 1,5 gün kullandım topu topu hala etkisi sürüyomu dersin.salı öğleden beridrde kestim almıyorum 5 gün olmuş. Her gebelik tedavisi için adım attigimda ne hikmetse nerdeyse hepsinde ağır hastalaniyorm oyüzden bıkkınlık geldi bıraktım. Nasipte varsa olur olmzsada yapacak bişey yok napayım.

X