Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu bilmiyorum da canim sanki yumurtanın çatlayıp catlamadigina da bakmışlar gibi ce 10 nun üstünde çıkmış yumurtan çatlamış galiba adetine ne kadar var

Tugce2133 Tugce2133 bugünki yaptigim test negatif cikmasaydi gercekten ümitlenirdim.. belimde öyle bi agri varki hancer saplanmis sanki kımıldadıkça acıyor hamile kaldigimdada böyle agrim oluyordu.. ama cikolata krizim geldigine göre kesin adet olacagim

Merhaba arkadaşlar bata bir hafta kala bugün test yaptım negatif çıktı. Dayanamadım ne yapayım, olsaydı silik dahi çıkardı değil mi, cok üzüldüm ya:KK1:

Hiç belli olm
Tugce2133 Tugce2133 bugünki yaptigim test negatif cikmasaydi gercekten ümitlenirdim.. belimde öyle bi agri varki hancer saplanmis sanki kımıldadıkça acıyor hamile kaldigimdada böyle agrim oluyordu.. ama cikolata krizim geldigine göre kesin adet olacagim
Hiç belli olmaz canim belki geç döllenme falandır geçti mi adetin

Benimde adetime 5 gün var kızlar daha test falan yapmadım gecikirse gitcem doktora bu ay klomen kullandım doktorun dedi günlerde ilişki oldu geçen hafta doktora gittim kan verdim progestorona baktı yumurtlama olmuş dedi

Merhaba kızlar yumurtlama günü hakkında 2 tane sorum olacak bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?
1- yumurtlama günü akıntısı kaç gün sürer
2- akıntı başladığı günden itibarenmi 12. Gün idrar testti yapılıyor
Kızlar benim 16 aylık bi oğlum var evlendiğimde hemen hamile kalmıştım sonrasında korunduk hiç yumurtlama akıntısı ile ilgilenmemiştim takip etmemiştim geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 6 ocakta regl oldum 20 ocakta akıntılar başladı ve hala devam ediyor
Uzun oldu kusura bakmayın okuyan cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

merhaba kızlar
bn artık tüp bebek polikiliniğiyle görüstüm dün kan flan verdim perşembe günü de rahim filmi cekilcem dr ona göre yol izleriz dedi sizlerde ne var ne yok

Merhaba kızlar yumurtlama günü hakkında 2 tane sorum olacak bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi?
Kızlar benim 16 aylık bi oğlum var evlendiğimde hemen hamile kalmıştım sonrasında korunduk hiç yumurtlama akıntısı ile ilgilenmemiştim takip etmemiştim geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 6 ocakta regl oldum 20 ocakta akıntılar başladı ve hala devam ediyor

canım kişiden kişiye değişiyor o bnm mesela yumurtlama akıntım 1-2 gün olur sonra geçer

Canim uzayan akıntıdan mi bahsediyosun eğer ondan bahsediyorsan yumurtlamaya 2 3 gün kala o akıntı geliyor yumurtama zamanı bittiğinde akinti duruyor zaten ordan anlarsın ıdrar testi için de yumurtlamaya bağlı yani söyle söylim hemen döllenme olduysa 10.gun bile çıkar ama geç döllenmeyse adet gecikmesi gerekiyor yoksa çıkmayabilir şüphen varsa yine de 12.gun dene

X