- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.901
O kadar sabırsız oldum anlatamamKız ne ettin daha var çıkmaz bekle
Bat tarihiniz?Beni de ekler misiniz
Bat tarihin?Evet değerlendirdik. Ancak enfeksiyonum varmış pzt doktora gidicem bakalim.
14 şubatBat tarihiniz?
Ben daha çok sabırsızlanıyorum ama mecbur beklemek çok zor ama başka çare yok kasık ağrın varmı peki tek taraflı vede baskı hissiO kadar sabırsız oldum anlatamam
O ağrı bende oldu dün gece modeme kadar vurdu ama bende anlamadım ne ağrısıydiNe yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti benikasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım
Yani yumurtlama veya adet sancısı olsa mideme ve yan taraflarıma vurmazdı o kadar tanıyorum kendimiO ağrı bende oldu dün gece modeme kadar vurdu ama bende anlamadım ne ağrısıydi
Canm foto atarmsn baklalmKızlar ikinci cizgi silik cikti ama test çizgisinin altında değil??? Sizce nedir ?
Canm foto atarmsn baklalm
Canm test bozuk gibi çünkü yakın olan sona dogruda bi pembelik var tekrarla bence günün gecmismiydiAttm canım. Gorunuormu
Canm yumurtan coktannn catlamistir bence hamilelik belirtileri bunlar hadi hayırlısı olur insallshSlm kızlar aranızda çatlama iğnesi olup bat gününü bekleyen varmı. benim ignenin 9.günü en erken bat tarihim 27 ocak. Son 3 gündür belimde kasıklarimda bacaklarımda acayip batmalar sancılar oluo, sanki kasiklarimin içinde ufak balon var şiş ve gergin hissediyorum yoksa yumurta çatlamadımı diyorum bazen. Sizlerde böyle bi durum varmı bu ağrılar neyin nesi acep gerildim resmen.
Canm test bozuk gibi çünkü yakın olan sona dogruda bi pembelik var tekrarla bence günün gecmismiydi
Yumurtanın catlamasinin üzerinden tam 1 hafta geçti. benim merak ettiğimde 1 hafta kadar ağrısı sürer mi, yada ćatlatma iğnesiyle ilk deneyimim onun etkisidr.hayırlısı artık, cevap verdiğin çok sağol cnmCanim yumurtanın çatlamasindan dolayı olabilir ama inşallah tutunma belirtileridir hayırlısı olsun
Aynen cnm agrilarimdanda anladığım kadarıyla haftası doldu, okadar ağrıya çatlamadıysa bilemiyicem nasip artık. Ya ignenin etkisi yada 1 haftadr çok hastaydim ondan, morel bozukluguyla salidan beridrde ilaclarimida almayı bıraktım oyuzden buay hamilelik gibi bi beklentiyede pek girmiyorumCanm yumurtan coktannn catlamistir bence hamilelik belirtileri bunlar hadi hayırlısı olur insallsh
Hayır canim 1 hafta olduysa yumurtlamaya ağrısı bu kadar sürmez ilaç falan kullandıysan hormonların etkisi de olabilir ama inşallah gebeliktirYumurtanın catlamasinin üzerinden tam 1 hafta geçti. benim merak ettiğimde 1 hafta kadar ağrısı sürer mi, yada ćatlatma iğnesiyle ilk deneyimim onun etkisidr.hayırlısı artık, cevap verdiğin çok sağol cnm
Estrofemi 6,5 gün progestanida 1,5 gün kullandım topu topu hala etkisi sürüyomu dersin.salı öğleden beridrde kestim almıyorum 5 gün olmuş. Her gebelik tedavisi için adım attigimda ne hikmetse nerdeyse hepsinde ağır hastalaniyorm oyüzden bıkkınlık geldi bıraktım. Nasipte varsa olur olmzsada yapacak bişey yok napayım.Hayır canim 1 hafta olduysa yumurtlamaya ağrısı bu kadar sürmez ilaç falan kullandıysan hormonların etkisi de olabilir ama inşallah gebeliktir