- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.941
Olmuş ise çıkmaz. Ama genelde çıkıyorSlmlar benmde 2gün geçti adetim bgn test yaptım negatif sabah diş çekimine gidicem önce kan mı versem ama idrar testinde silik de olsa ikinci bi çizgi olurdu diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir
Ay aynısı bendede var nolcak bu belirtilerKasık ağrısı ve akıntı var
Neden ki canm iğne vurulduysan tutma ihtimali yüksekBende adet olmayi bekliyorum canim igneden sonra 17. Gunum ama ne agri ne sizi hic bisey yok bu ay zaten tutacagini sanmiyorum hic
Ben alistim bu ay cok rahattim yani ve adet oldum bu ay aşılama yaptiricazHakkimizda hayirlisi.. 2 sene oldu artik alismaya basladim sanki
Duzenli iliski zaten olmadi kuzum sehir disindaydik mumkun olmadi adet oldum zatenNeden ki canm iğne vurulduysan tutma ihtimali yüksek
Ay aynısı bendede var nolcak bu belirtiler
Hayirlisi olsun hakkimizda benim testlerde negatifBen alistim bu ay cok rahattim yani ve adet oldum bu ay aşılama yaptiricaz
Kiz adet oldum ama sadece peceteye geliyor sabahtan beri ped koydum cok cok az kahverengi leke geldi aksama sökülürmü acabaHayirlisi olsun hakkimizda benim testlerde negatif
Inşallah gelmez ve hamilesin. Bende çok istiyorum ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsinKiz adet oldum ama sadece peceteye geliyor sabahtan beri ped koydum cok cok az kahverengi leke geldi aksama sökülürmü acaba
Insallah yerlesme kanamasidir cnm.. test varsa elinde yapKiz adet oldum ama sadece peceteye geliyor sabahtan beri ped koydum cok cok az kahverengi leke geldi aksama sökülürmü acaba
Amiiin kuzum insallah yaInşallah gelmez ve hamilesin. Bende çok istiyorum ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Vallahi yok canim yapmakta istemiyorum belki aksama gelir diye ama sabah 7den beri boyle normalde afedersin cis yaparken kan akar simdi damla yok peceteye kahverengi pembe akinti gibi bisey bulasiyorInsallah yerlesme kanamasidir cnm.. test varsa elinde yap
Anladim insallah vardir bekle o zaman yarine kadar bakalimVallahi yok canim yapmakta istemiyorum belki aksama gelir diye ama sabah 7den beri boyle normalde afedersin cis yaparken kan akar simdi damla yok peceteye kahverengi pembe akinti gibi bisey bulasiyor
Bakalim kuzum hayirlisi olsunAnladim insallah vardir bekle o zaman yarine kadar bakalim
Test yaptim negatif canim sabaha tamamen gelir muhtemelenAnladim insallah vardir bekle o zaman yarine kadar bakalim
Canim yumurta takibi mi yaptiriyosunEki Görüntüle 2098971
Kızlar bu sonuçtan ne çıkarmalıyım? Çarşambaya randevum var ama şimdiden merak ettim. Anlayan varsa bi yardım etsin de değeriendirsin. Ben pek anlamıyorum