Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim oglum 7 yasinda ben bebek özledim bqzi sorunlardan dolayi aglumun hamileliginin ve bebekliginin tadini almadim zehir olmustu simdi rabbim verirse tadini alarak hamilekk yasamak istiyorum daha bilincli daha tecribeli bir anne olacagim rabbim nasip ederse oda tedavilerle oldu simdi 5 aydir korunmayi biraktim pko var bende dogum kntrol hapiyla her ay adet goruyorum diye korunuyordum yoksa hic duzenli olmuyor 1 kez igkeli tedavi gordum 2 kez klomen yumurtalar buyusede tutmadi doktor bu ay ilacsiz takip edicem seni dedi bakalim ne olacak kasigimdaki agri umutlandiriyor danki zehir gibi otlar ve sogan iciyorum insallah ise yariyordur benim durumumda bu arkadaşlar

Kizlar teste bi bakar misiniz sabah yapmistim ciktik evden geldigiminde ikinci cizgi boleydi
canim ayni durumu iki kere yaşadım gecen ay catlama ignesi klomen kullanmistim 2 testim sonradan bundan bile daha belli olmustu ama adet oldum testler yaniltmisti beni bosuna heves etmistim insallah senin bebisin vardirda ondan boyle olmuştur canim

Cnm bisey kullanmadim ben ama adetim 2 gun gecti olsaydi daha net cikardi diye dusunuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…