- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Kızlar, bugun duam var. Hepinize tek tek dua okutturacagım
Bencede cok iyi olur diğer sayfalarda da o sekildeCanım bsey sorcam bzm şu listeyi ilk sayfaya kopyalayabiliyomusun ordan takip etmemiz daha rahat olur sanki sen de güncellersin ordan srekli
allah kabul etsin insallah canimmmmmKızlar, bugun duam var. Hepinize tek tek dua okutturacagım
bendeeee diger yavrumda 2 sene sonunda oldu tedavilerle buda nazli geliyoamin canım inşallah ikinci meleğine de kavusursun
bende ikinci için uğraşıyorum
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin..Kızlar, bugun duam var. Hepinize tek tek dua okutturacagım
Yok cnm o nasıl yapılıyor bilmiyorumCanım bsey sorcam bzm şu listeyi ilk sayfaya kopyalayabiliyomusun ordan takip etmemiz daha rahat olur sanki sen de güncellersin ordan srekli
Kizlar teste bi bakar misiniz sabah yapmistim ciktik evden geldigiminde ikinci cizgi boleydiallah kabul etsin insallah canimmmmm
canim ayni durumu iki kere yaşadım gecen ay catlama ignesi klomen kullanmistim 2 testim sonradan bundan bile daha belli olmustu amaKizlar teste bi bakar misiniz sabah yapmistim ciktik evden geldigiminde ikinci cizgi boleydi
canim ayni durumu iki kere yaşadım gecen ay catlama ignesi klomen kullanmistim 2 testim sonradan bundan bile daha belli olmustu amaadet oldum testler yaniltmisti beni bosuna heves etmistim insallah senin bebisin vardirda ondan boyle olmuştur canim
Cnm bisey kullanmadim ben ama adetim 2 gun gecti olsaydi daha net cikardi diye dusunuyorum bendecanim ayni durumu iki kere yaşadım gecen ay catlama ignesi klomen kullanmistim 2 testim sonradan bundan bile daha belli olmustu amaadet oldum testler yaniltmisti beni bosuna heves etmistim insallah senin bebisin vardirda ondan boyle olmuştur canim
Canım üzgünüm ama sanırım yokCnm bisey kullanmadim ben ama adetim 2 gun gecti olsaydi daha net cikardi diye dusunuyorum bende
cnm banada ole geldigi icin kan testi yaptirasim gelmio ....Canım üzgünüm ama sanırım yokadetin de geçmiş olsaydı biraz daha belli çıkardı yine emin olmak için kan testi yaptır inş vardr
Canm senin telfonda nasıl bilmiyorum ama batları yazdığın yazının üstüne uzun basınca kopyal falan yazıyo öyle kopyalayıp ilk yazdığın yazının üstüne veya altına düzenleye basıp yapıştırabikirsin bnceYok cnm o nasıl yapılıyor bilmiyorum
Beklicem biraz daha cnm.zaten ara ara adet sancilarim oluo ...olmazsam eger kan verecemTest bozuk gibi geldi bana elinde varsa bi tekrarla derim canım
Allah kabul etsin insallah♡Canlarımmmm dua bitti Allah kabul etsinYok mu bebiş haberimiz hic?
Allah kabul etsin canımCanlarımmmm dua bitti Allah kabul etsinYok mu bebiş haberimiz hic?