Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada benim de pco yok doktor bana inofolic vermişti onu kullandığım ay hamile kaldım ama bnmki düştü her neyse sonuçta bu sadece bi vitamin ilacı bence deneyin derim
Bncede pko var bende 5 yıllık evliyim evliliğm 3. Senesinde doktor inofolik vermişti sabah akşam 2 şase kullanıypdm 3. Aymda hamile kaldmm ama bnmkide karnmda öldü pkolular günde 4 tane içiyo diğerleri 2 tane

Canım daha çok küçüktür belki benimde 1 düşüğüm oldu o ay adet günümde test yapmıştım çıkmamıştı ama 2 gün geçti yaptım coookk silik bi çizgi çıktı ben yok sandım doktora gittim sonucum 32 doktor daha çok çok küçük demişti umudunu yitirme sen daha adetin geçmeden yapmissin hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun ki hadi bakalım kızlar gelsin bebişler büyüsün göbişler:anneadayı::emir_bebek:
Ya bilmiyormm inşallah çıkar 19 bat ım bakalım inşallah vardır :KK43:

Canim 10 yemek kasigi bala 10 tatli kasigi tarçın ve 10 tatli kasigi corekotu koydum sabah aksam 1 er tatli kaşığı yedim sabah ac karnına ve aksam yatmadan hemen once yemeye dikkat ettim
Of ya bal tarçın denemiştim 4-5 gün yapabilmiştim tabi o zaman bekardım ama çörek otu mideme iyi gelmiyo acayip mide bulantısı yapıyodu:kusmuk:

Ya kızlar biz dün eşimle hiç yoktan büyük bi tartışma yaşadık ve ben biraz gerildim sanırım bu beklemek sinirleri yıpratıyor :KK43: BAT 21 ağustos olmasına rağmen sol tarafımda garip bir ağrı var gaz gibi regli sancısı gibi anlayamadım:KK43: sizce böyle bir gerginlik sorun yaratmış ve adet erken gelio olabilir mi :KK43:

Gunaydin kizlarrrrrrr dün cok yogundum giremedim bir bebisimiz geliyor sevindim masallah B burcuuu_ gozun aydin canimm :KK200::nazar:

C Chivas Regal canimm agrilarin oluyormus senden umutluyummm ayy insallah tutmustur bende sogan suyuna ve ot karisimina gunde 1 er bardak olarak devam ediyorum arada sag kasigimda agri oluyor yumurtami buyuyor acaba 14. gun yani carsambaya bakacak doktor ilacsiz insallah gelismistir hemde gece ay klomen kullandim etkisi diger ayda devam eder deniyor bakalim neler olacak guzel haberlerinizi bekliyorumm kizlarrrrr:KK15::KK24:

Ya kızlar biz dün eşimle hiç yoktan büyük bi tartışma yaşadık ve ben biraz gerildim sanırım bu beklemek sinirleri yıpratıyor :KK43: BAT 21 ağustos olmasına rağmen sol tarafımda garip bir ağrı var gaz gibi regli sancısı gibi anlayamadım:KK43: sizce böyle bir gerginlik sorun yaratmış ve adet erken gelio olabilir mi :KK43:
Sanmam bnce erken glmez reglin

Gunaydin kizlarrrrrrr dün cok yogundum giremedim bir bebisimiz geliyor sevindim masallah B burcuuu_ gozun aydin canimm :KK200::nazar:

C Chivas Regal canimm agrilarin oluyormus senden umutluyummm ayy insallah tutmustur bende sogan suyuna ve ot karisimina gunde 1 er bardak olarak devam ediyorum arada sag kasigimda agri oluyor yumurtami buyuyor acaba 14. gun yani carsambaya bakacak doktor ilacsiz insallah gelismistir hemde gece ay klomen kullandim etkisi diger ayda devam eder deniyor bakalim neler olacak guzel haberlerinizi bekliyorumm kizlarrrrr:KK15::KK24:
Günaydın canm bnm inşallah bu ay hepimizinki tutar ya bnde umutluyum bu ay bakalım o kadar soğan suyu içtim nefret ederim ve bugün de son günüm:KK49:uani blmiyrum hiç yaa ağrı degilde sanki tam sağ kasığım ve hmn braz sağ tarafı bacağımın üstü çekiliyo gbi gçen iki ayda millet sürekli ağrı hissederdi bn turp gbiydim inşallah bekletmez bebişimiz:KK50:

Günaydın canm bnm inşallah bu ay hepimizinki tutar ya bnde umutluyum bu ay bakalım o kadar soğan suyu içtim nefret ederim ve bugün de son günüm:KK49:uani blmiyrum hiç yaa ağrı degilde sanki tam sağ kasığım ve hmn braz sağ tarafı bacağımın üstü çekiliyo gbi gçen iki ayda millet sürekli ağrı hissederdi bn turp gbiydim inşallah bekletmez bebişimiz:KK50:
oo sogandan kurtulmussun gozun aydin:))) bende çarşamba gunu bırakırım sabahlari ac karnina iciyorum zaten insallah canim bu ay güzel haberlerr aliriz

Hasumran (bat)=9 Ağustos :KK200:(adet oldu):duduk:
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül :KK200: (adetoldu):duduk:
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos :KK200:
Yvz13 (bat)=28 Ağustos :KK200:
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos :KK200:
Filix (bat)=20 Ağustos :KK200:
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş:anneadayı::nazar::KK200:
Ev böreği (bat)=20 Ağustos:KK200:
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş:anneadayı::KK200::nazar:
Katrina (bat)=23 Ağustos :KK200:
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos :KK200:
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos :KK200:
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos :KK200:
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos :KK200:
Berenimo877 (bat)=5 eylül :KK200:
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos :KK200:
Gkymc (bat)=24:Ağustos :KK200:
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos :KK200:
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos :KK200: (adetoldu):duduk:
Efe2014 (bat)=31 Ağustos:KK200:
İrmak777 (bat)=15 Ağustos :KK200:
turko2727 (bat)=2 Eylül :KK200:
07ebruli (bat)=18 Ağustos :KK200:
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos :KK200:
bademzi (bat)=21 Ağustos :KK200:
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos :KK200:
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos :KK200:
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos :KK200:
karyaa48 (bat)=25 Ağustos :KK200:
kartalice41 (bat)=17 Eylül :KK200: (adet oldu):duduk:
Apekmimek (bat)=26 Ağustos :KK200:
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos :KK200:

:KK200:rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin):emir_bebek::KK200::nazar:

Kızlar bnde soğan kürü ne başladım 2.günüm ve adetim in de 2.günü karnım ağrıyor normalde ağrımaz acaba bu soğan yüzünden mıdır?
Canm bn adet bttikten 2 gün snra başlamıştım adetliyken de yapılabilirmiş dye okumuştum bnde ağrı olmadı ama bazı kişilerde kasık ve bel ağrısı olmuş

oo sogandan kurtulmussun gozun aydin:))) bende çarşamba gunu bırakırım sabahlari ac karnina iciyorum zaten insallah canim bu ay güzel haberlerr aliriz
Evet yaa akşamda içicem snra yok bi daha Ztn bnde ne iltihap gbi akıntı oldu ne kahve rengi lekelenme hersey normaldi sadece yumurtladığımı hissetmiyodum bu ay onun sayesinde hissettim galiba iltihap fln yok bnde ama bu ay da olmazssa doktora gitcem bi senedir olmuyor dicem :rolleyes:

Sabah regl agrisi ile uyandim ama hicbir sey yoktu, regle kaldi 4 gun, sabah beri ayaklarim isinmiyor, ara ara kasıklarım sizliyor, corap giydim agustosun ortasinda, şaka gibi
Hafi bakalım baya yaklaşmış bat ne zaman tedt yapcam ilk :spor:bu arada bn akşamları hep çorap giyiyom ayağım üşüyor çnkü :rapci:

X