- 27 Nisan 2017
- 86
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Yaptım canmmCanm senin telfonda nasıl bilmiyorum ama batları yazdığın yazının üstüne uzun basınca kopyal falan yazıyo öyle kopyalayıp ilk yazdığın yazının üstüne veya altına düzenleye basıp yapıştırabikirsin bnce
İşte buuuYaptım canmm
Ya evett çok sıkıntılı yani nye hiç hamiş hberi glmiyo kilistemizin hamile sayisi artmali insallah bu ay ve eylulde çoğalır
bebisler bayrami bekliyordur belki:))))Ya evett çok sıkıntılı yani nye hiç hamiş hberi glmiyo ki
Galiba ya listeyede baktım çoğumuzun ayın 20sinden sonra batbebisler bayrami bekliyordur belki:))))
benimki 2 eylul bayrama denk geliyor ama umudum yok hamile kalirsam şaşıririm yaniGaliba ya listeyede baktım çoğumuzun ayın 20sinden sonra bat
Kumsal kızAllah kabul etsin canımBnmki yolda şuan kendine kalıcak yer arıyor byük ihtimal
Kumsal kızAllah kabul etsin canımBnmki yolda şuan kendine kalıcak yer arıyor byük ihtimal
Benim cıkıyor bacım, şimdi başlayabiliriz geceye kadar :) hala regl olmadım normalde dakiktir, bebişte yok anlamadımkiNedense bizden başka kimsenin sesi çıkmıyor halbuki listede 20 kişi felan var
Belki vardiiiirrrrBenim cıkıyor bacım, şimdi başlayabiliriz geceye kadar :) hala regl olmadım normalde dakiktir, bebişte yok anlamadımki
Ümitsiz olur mu canım bir şeyi kurk defa söylersen olurmuş bn niye olucak bu ay diyorumbenimki 2 eylul bayrama denk geliyor ama umudum yok hamile kalirsam şaşıririm yani
Var bebişş bn inanıyorum o kuck bu ay boş kalmicak işte o kadarBenim cıkıyor bacım, şimdi başlayabiliriz geceye kadar :) hala regl olmadım normalde dakiktir, bebişte yok anlamadımki
Kızlar iyi akşamlar
Çatlatma iğnesi vurulalım daha 3 gün oldu ben şimdiden sabırsızlanıyorum
Bat'a daha çok var.Nasıl bekleyeceğim bilmem!!
Erken gebelik testlerinden aldım netten
Adete 6gün kala sonuç verir diyorlar
Bakalım ne kadar süre dayanırım test yapmamaya
Şuan yapsam çift çizgi çıkar iğneden sebep
Sırf iki çizgiyi görmek için bile yapmak istiyorum