Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafi bakalım baya yaklaşmış bat ne zaman tedt yapcam ilk :spor:bu arada bn akşamları hep çorap giyiyom ayağım üşüyor çnkü :rapci:
Reglin geçmesini bekleyecgim canım, daha once hep testler husran oldu, ayak usumesi gebelikte olabiliyormus canım, belki hamişsindir ya da hamişizdir, amin amin amin....hatta bu ayak usumesi erkek bebekte olur diye bir soylenti de var

Reglin geçmesini bekleyecgim canım, daha once hep testler husran oldu, ayak usumesi gebelikte olabiliyormus canım, belki hamişsindir ya da hamişizdir, amin amin amin....hatta bu ayak usumesi erkek bebekte olur diye bir soylenti de var
Hadi bakalım inşallah canım senin bat yakın bnde 2 test var bn metaktan 2 gün önce yparım gerci üzerinden 10 gün gçmiş oluyo o zaman olsada çıkmaz ama negatifte görsem 2 gün daha sabretmemi sağlar

Evet yaa akşamda içicem snra yok bi daha Ztn bnde ne iltihap gbi akıntı oldu ne kahve rengi lekelenme hersey normaldi sadece yumurtladığımı hissetmiyodum bu ay onun sayesinde hissettim galiba iltihap fln yok bnde ama bu ay da olmazssa doktora gitcem bi senedir olmuyor dicem :rolleyes:
canim ben 3 ay oncede sogan suyu icmistim tedaviden dolayi kis vardi dogum kntrl hapiyla kullandim kisler yok olmus tedavime devam etmiştim ama ondada benden ne leke ne akinti gelmedi sadece adetim cok parcaliydi içimi adette temizledi ama arada benden akinti hicbirsey olmamıştı simdi ikinci denemem ama yine akinti yok leke yok sanirim dedigin gibi iltihap yok bende bu ay iceyim birdaha icmem ama ot kurune devam dedigin gibi kasigimda his ettigim agri var insallah tahmin ettigimiz gibidir:))

canim ben 3 ay oncede sogan suyu icmistim tedaviden dolayi kis vardi dogum kntrl hapiyla kullandim kisler yok olmus tedavime devam etmiştim ama ondada benden ne leke ne akinti gelmedi sadece adetim cok parcaliydi içimi adette temizledi ama arada benden akinti hicbirsey olmamıştı simdi ikinci denemem ama yine akinti yok leke yok sanirim dedigin gibi iltihap yok bende bu ay iceyim birdaha icmem ama ot kurune devam dedigin gibi kasigimda his ettigim agri var insallah tahmin ettigimiz gibidir:))
Hadi inşallah :)

Her şeyin en güzeli olsun canım senin için, Rabbim gönlündekini senin için hayırlı kılsın inşallah, ben inanıyorum hepimiz bir gün meleklerimize kavuşacağız, bir şey olmuyorsa Rabbim guzellestirdigi icin olmuyordur, dualarimdasiniz
Çok çok teşekkürler bitanm tabiki bizde bi gün anne olacağız ama bizim bebişler azcık nazli lar o yüzden gelmiyorlar ama ben inanıyorum gelecekler sizde hepiniz benim dualarimdasiniz:KK200::KK68:

İnşallah canım olucak bu ay düşünceler pozitifte olsun hep :21:

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza
Ben eski bir kullanıcıyım
5 yaşında bir kızım var
K.kulubüne ilk geldiğimde kızım yoktu
Burası bizlerin günlükleri gibi aslında
Kızıma kavuşmak için 2sene uğraşmıştım
Çok şükür geldi
Şimdi de kardeş istiyoruz
Allah nasip eder inşAllah
Allah isteyen herkese çocuk nasip eder inşAllah....

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza
Ben eski bir kullanıcıyım
5 yaşında bir kızım var
K.kulubüne ilk geldiğimde kızım yoktu
Burası bizlerin günlükleri gibi aslında
Kızıma kavuşmak için 2sene uğraşmıştım
Çok şükür geldi
Şimdi de kardeş istiyoruz
Allah nasip eder inşAllah
Allah isteyen herkese çocuk nasip eder inşAllah....

amin canım inşallah ikinci meleğine de kavusursun

bende ikinci için uğraşıyorum

X