- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Canişkom eşine keçiboynuzu yapıyomusun bak hiç birşeyi şansa brakma bnce yap şimdiden onun spermleride senin yumoş olana kanat kanatlansınBelki vardiiiirrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canişkom eşine keçiboynuzu yapıyomusun bak hiç birşeyi şansa brakma bnce yap şimdiden onun spermleride senin yumoş olana kanat kanatlansınBelki vardiiiirrrr
Sanırım hepimiz delirdik
Bilmem ki ama sanmıyorum :)Belki vardiiiirrrr
Kız seniiiiiii yerim :)Var bebişş bn inanıyorum o kuck bu ay boş kalmicak işte o kadar
İnsallah batta da görürsün cift cizgiyi :)Kızlar iyi akşamlar
Çatlatma iğnesi vurulalım daha 3 gün oldu ben şimdiden sabırsızlanıyorum
Bat'a daha çok var.Nasıl bekleyeceğim bilmem!!
Erken gebelik testlerinden aldım netten
Adete 6gün kala sonuç verir diyorlar
Bakalım ne kadar süre dayanırım test yapmamaya
Şuan yapsam çift çizgi çıkar iğneden sebep
Sırf iki çizgiyi görmek için bile yapmak istiyorum
Daha başlamadım adetim bitsin onada başlayacağım zaten o benden meraklı soğan suyuna başladım her gün içtin mi diye soruyorona sana da keci boynuzu kürü yapacağım dedim adetim bitince dedim yok şimdi başlayalım diyorCanişkom eşine keçiboynuzu yapıyomusun bak hiç birşeyi şansa brakma bnce yap şimdiden onun spermleride senin yumoş olana kanat kanatlansın
Bncede şimdiden başlat canımDaha başlamadım adetim bitsin onada başlayacağım zaten o benden meraklı soğan suyuna başladım her gün içtin mi diye soruyorona sana da keci boynuzu kürü yapacağım dedim adetim bitince dedim yok şimdi başlayalım diyor
Nazdrovyaaaa bebegim :)Eki Görüntüle 2033272 Kızlarrr biliyosunuz ki bugün bnm soğan kürümde son günüm bu kadehi tüm sevgili topik arkadaşlarıma kaldırıyorum ve şifa olur inşallah diyorum çok Amin
Nazdrovyaaaa bebegim :)
Yehuuuu bebişe giden yollar açılsın
:)))))) bu suyun ayniisinda suan icmis biri olarak kadehimi bende sana kaldırıyorum arkadasim gozun aydin son duble mişEki Görüntüle 2033272 Kızlarrr biliyosunuz ki bugün bnm soğan kürümde son günüm bu kadehi tüm sevgili topik arkadaşlarıma kaldırıyorum ve şifa olur inşallah diyorum çok Amin
Evet sonunda btti çok şükür ama kesin yarın büyük bi boşluğa düşerim şimdi çok alışmıştım:)))))) bu suyun ayniisinda suan icmis biri olarak kadehimi bende sana kaldırıyorum arkadasim gozun aydin son duble miş
Evettt açılcak inşallahYehuuuu bebişe giden yollar açılsın
bi zahmet acilsin artik o yolları acmak icin cektigimiz cefa bosuna gitmez insallah sutler otlar soganlar yastiklar adamlar hepsi bize çalışıyorYehuuuu bebişe giden yollar açılsın
Aynen yao yolları acmak icin cektigimiz cefa bosuna gitmez insallah sutler otlar soganlar yastiklar adamlar hepsi bize çalışıyor
Ay senin neden ateşin cıktı hayrolsunYaa bi de bn bi ara ateş ölçeyim sabahları dedim hep 35 kerde bi değer cıkıyodu bir iki defa gün içerisinde sadece 36.2 çıkmıştı az önce bi ölçeyim dedim 36.7 ben şok ben iptal
Ahhh yavrum acılsııın yollar hemen dualarım sizinle bu aybi zahmet acilsin artik o yolları acmak icin cektigimiz cefa bosuna gitmez insallah sutler otlar soganlar yastiklar adamlar hepsi bize çalışıyor