Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gözün aydın, basbayağı orda duruyor bebiş yerine de yerleşmiş ohh mis :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de kendi hesabımla 5. haftamın içindeyim. Heyecandan doktora sormayı unuttum çünkü :) Bu perşembe randevum var, keseyi göreceğiz inşallah. Kalp atışları ne zaman duyulurmuş sen biliyor musun?

Selamlar kızlar. Benim bir sorum olacak sizlere. Benim adet düzeni 24-26 günler arasında genelde düzenli. Adetimin 10. Ya da 11. Günleri yumurtlama oluyor. Su anda da adetimjn ikinci gunundeyim. Bal tarçın corek otuna baslayim dedim ama yumurtlama geç olanlar mi yapmalı. Yani ben şimdi başlasam sıkıntı olur mu ? Bir de ölçülerini tam olarak nasıl yaptınız yapanlar yani:)

Sağol canım benim çok teşekkür ederim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.inşallah sende görürsün keseni beni hafta pazartesi çağırdı canım 6+5 olacağız 6+2 / 6+5 / 7+0 da falan duyuluyormuş canm ama tam emin değilim tabi

Göun aydın canım insallah kolunu bacağını da gördüğün günler gelecek o zaman herşey daha heyecanlı olucak

Cok duygulandim.. Rabbim sana bagislasin canim benim

Ayy minik'imeeeee baaakkkk maşallah sübhanallah

CANIM bide ultrason da 5+1 gözüktü 4 gün geride neden acaba bi bilgin var mı?Sata göre 5+5 iz bugün
Canım ben bugün ayrintiliyi girdim nerdeyse 2 hafta geride ama.bir sorun değil dedi doktor seninki de hafta ilerledikçe yaklaşır gününe cinsi daha kesen oluşmuş bebekte oluşunca daha net belli olur haftası

Canım ben bugün ayrintiliyi girdim nerdeyse 2 hafta geride ama.bir sorun değil dedi doktor seninki de hafta ilerledikçe yaklaşır gününe cinsi daha kesen oluşmuş bebekte oluşunca daha net belli olur haftası
Tmm çok teşekkür ederim senin bebişin cinsiyeti ne ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…