- 23 Ağustos 2012
- 947
- 931
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.561
Canım gözün aydın, basbayağı orda duruyor bebiş yerine de yerleşmiş ohh mis :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de kendi hesabımla 5. haftamın içindeyim. Heyecandan doktora sormayı unuttum çünkü :) Bu perşembe randevum var, keseyi göreceğiz inşallah. Kalp atışları ne zaman duyulurmuş sen biliyor musun?Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan da emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumkartalice41 Eki Görüntüle 2083818 Eki Görüntüle 2083819 Eki Görüntüle 2083818
Sağol canım benim çok teşekkür ederim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.inşallah sende görürsün keseni beni hafta pazartesi çağırdı canım 6+5 olacağız 6+2 / 6+5 / 7+0 da falan duyuluyormuş canm ama tam emin değilim tabiCanım gözün aydın, basbayağı orda duruyor bebiş yerine de yerleşmiş ohh mis :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de kendi hesabımla 5. haftamın içindeyim. Heyecandan doktora sormayı unuttum çünkü :) Bu perşembe randevum var, keseyi göreceğiz inşallah. Kalp atışları ne zaman duyulurmuş sen biliyor musun?
Göun aydın canım insallah kolunu bacağını da gördüğün günler gelecek o zaman herşey daha heyecanlı olucakKızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan da emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumkartalice41 Eki Görüntüle 2083818 Eki Görüntüle 2083819 Eki Görüntüle 2083818
İnşallah canım inşallah haftaya 6+5 olucak doktor yine çağırdı acaba kalp atışını duyabilir miyim?Sen kaçta duydun canimGöun aydın canım insallah kolunu bacağını da gördüğün günler gelecek o zaman herşey daha heyecanlı olucak
Cok duygulandim.. Rabbim sana bagislasin canim benimKızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan da emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumkartalice41 Eki Görüntüle 2083818 Eki Görüntüle 2083819 Eki Görüntüle 2083818
5 haftalikken kalp atışını duyuluyorİnşallah canım inşallah haftaya 6+5 olucak doktor yine çağırdı acaba kalp atışını duyabilir miyim?Sen kaçta duydun canim
Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan da emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumkartalice41 Eki Görüntüle 2083818 Eki Görüntüle 2083819 Eki Görüntüle 2083818
Cok duygulandim.. Rabbim sana bagislasin canim benim
Çok teşekkür ederiz teyzeleri❤❤ sizede bol bol dua ediyoruzAyy minik'imeeeee baaakkkk maşallah sübhanallah
Oy kuzum maşallah maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin nasil duygulandimÇok teşekkür ederiz teyzeleri❤❤ sizede bol bol dua ediyoruz
Çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun inşallah sizde bu günleri göreceksiniz yeterki inanmaktan vazgeçmeyinOy kuzum maşallah maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin nasil duygulandim
Çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun inşallah sizde bu günleri göreceksiniz yeterki inanmaktan vazgeçmeyin
Duyarsın muhtemelen ben de 8 de fln duydumİnşallah canım inşallah haftaya 6+5 olucak doktor yine çağırdı acaba kalp atışını duyabilir miyim?Sen kaçta duydun canim
Anladım teşekkür ederim cnmDuyarsın muhtemelen ben de 8 de fln duydum
Duyarsın muhtemelen ben de 8 de fln duydum
Canım ben bugün ayrintiliyi girdim nerdeyse 2 hafta geride ama.bir sorun değil dedi doktor seninki de hafta ilerledikçe yaklaşır gününe cinsi daha kesen oluşmuş bebekte oluşunca daha net belli olur haftasıCANIM bide ultrason da 5+1 gözüktü 4 gün geride neden acaba bi bilgin var mı?Sata göre 5+5 iz bugün
Tmm çok teşekkür ederim senin bebişin cinsiyeti ne ☺Canım ben bugün ayrintiliyi girdim nerdeyse 2 hafta geride ama.bir sorun değil dedi doktor seninki de hafta ilerledikçe yaklaşır gününe cinsi daha kesen oluşmuş bebekte oluşunca daha net belli olur haftası
Kız canım :) birde oğluşum var şükür kizida tadicamTmm çok teşekkür ederim senin bebişin cinsiyeti ne ☺
Ayyy ne güzel maşallah darısı bana inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤Kız canım :) birde oğluşum var şükür kizida tadicam
Amin canım cümlemizin kini inşallahAyyy ne güzel maşallah darısı bana inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤