Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat bu gündü test yaptım ama negatif ne yazık ki :KK43: ilk denememiz ama beklemek çok zormuş gerçekten, her şey bana belirti gibi geliyo.

Kizlar banada dua edin 1 seneden fazla evliyim çocuk isyoyoruz her ay ümitle bekliyiruz adst olunca üzülüyorum geçen ay 7 gun gecikti belirtilerimde vardi sevinmistim ama adet oldum o belirtilerde psikolojikmen olmus büyük ihtimsl bu ay bana dua edin ins rabbim hayırlısıyla saglikli bi sekilde nasip eder lütfen dua edin bana

Kizlar banada dua edin 1 seneden fazla evliyim çocuk isyoyoruz her ay ümitle bekliyiruz adst olunca üzülüyorum geçen ay 7 gun gecikti belirtilerimde vardi sevinmistim ama adet oldum o belirtilerde psikolojikmen olmus büyük ihtimsl bu ay bana dua edin ins rabbim hayırlısıyla saglikli bi sekilde nasip eder lütfen dua edin bana
Olur canım inşallah hayırlısı bakalım iki sene ye yaklaştık biz de ilk kuzum öldü ikinciye de bu ay bıraktık korunmayi bakalım tekrar ne zaman kısmet olacak :KK68:

Olur canım inşallah hayırlısı bakalım iki sene ye yaklaştık biz de ilk kuzum öldü ikinciye de bu ay bıraktık korunmayi bakalım tekrar ne zaman kısmet olacak :KK68:
çok üzüldüm canım karnında mı öldü inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı rabbim bidaha nasip eder

çok üzüldüm canım karnında mı öldü inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı rabbim bidaha nasip eder
İnşallah hepimize yok hiç sorunum olmadan geçti hamiligim doğumda havasız kaldığı için beynine oksijen gitmediği için vefat etti öyle işte Rabbim öyle uygun görmüş :110:

Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu

Benimde gecen ay doktorum ce
Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
Benimde gecsn ay doktorum verdi tlfda ilacin ismini soyledi koyde oturdugum icin yanina gidemedim famara bide omegaq verdi famarayi bir hafta kullan dedi sonea birak dedi yanina gidemedim oda demedi gel diye işe yaramadi bu ay adet oldum

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepinize bu guzel duyguyu yasatsin inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan da emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşum kartalice41 kartalice41 20171225_095609.jpg 20171225_095615.jpg 20171225_095609.jpg

X