- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyi gidiyor canm çok şükür evet mide bulantısı oluyor.Dün çok fazlaydı sürekli bögürüyordum.Ama bugün fazla yok şükürOnur_hira_ela sende nasil gidiyor canim bulantim falan varmi
Carsamba gunu oldum canim yazmistim ama gormedin sanirim yeni doktorum cok ilgiliydi insallah olur bu defa ama artik test filan almamaya kararliyim hepsi bi degisik ve hepside bana denk geliyor bu sacma sapan testlerin
Benim esimde de varikosel var canım. Bende de yumurta tembelliği. Sanırım çözümü tüp bebekte arayacağız.hayirlisi olsun tatlim Allah nasip eder insallah hepimize ama sabretmek cok zor oluyor hep hayal kirikligi artik enerjim bile klmiyor
Bende iyi gidiyor canm çok şükür evet mide bulantısı oluyor.Dün çok fazlaydı sürekli bögürüyordum.Ama bugün fazla yok şükür
Olur canım inşallah hayırlısı bakalım iki sene ye yaklaştık biz de ilk kuzum öldü ikinciye de bu ay bıraktık korunmayi bakalım tekrar ne zaman kısmet olacakKizlar banada dua edin 1 seneden fazla evliyim çocuk isyoyoruz her ay ümitle bekliyiruz adst olunca üzülüyorum geçen ay 7 gun gecikti belirtilerimde vardi sevinmistim ama adet oldum o belirtilerde psikolojikmen olmus büyük ihtimsl bu ay bana dua edin ins rabbim hayırlısıyla saglikli bi sekilde nasip eder lütfen dua edin bana
Fazla değil ki canım daha keseyi bile görmedik pazartesi günü görmeye çağırdı doktor inşallah görürüm ☺Bulantı varsa bebisin kalp atışları başlamıştir
Fazla değil ki canım daha keseyi bile görmedik pazartesi günü görmeye çağırdı doktor inşallah görürüm ☺
çok üzüldüm canım karnında mı öldü inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı rabbim bidaha nasip ederOlur canım inşallah hayırlısı bakalım iki sene ye yaklaştık biz de ilk kuzum öldü ikinciye de bu ay bıraktık korunmayi bakalım tekrar ne zaman kısmet olacak
TabikiGörürsün annesi teyzelerinede resmini gönder
İnşallah hepimize yok hiç sorunum olmadan geçti hamiligim doğumda havasız kaldığı için beynine oksijen gitmediği için vefat etti öyle işte Rabbim öyle uygun görmüşçok üzüldüm canım karnında mı öldü inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı rabbim bidaha nasip eder
İnşallah hepimize yok hiç sorunum olmadan geçti hamiligim doğumda havasız kaldığı için beynine oksijen gitmediği için vefat etti öyle işte Rabbim öyle uygun görmüş
Benimde gecsn ay doktorum verdi tlfda ilacin ismini soyledi koyde oturdugum icin yanina gidemedim famara bide omegaq verdi famarayi bir hafta kullan dedi sonea birak dedi yanina gidemedim oda demedi gel diye işe yaramadi bu ay adet oldumMerhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu