Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olma ihtimaliniz var umut vermek istemiyorum ama benimde kirpiklerim çarpraz göğsümde genişleme ağrı var ve belimde ve kasiklarimda da var
Doktor 22sinde gel dedi adet olursan veya olmazsan demedi. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek. Herhangi bir adet belirtim yok.

Okumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu

Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain)

2 gündür karnımda acayip bir şişkinlik var. Nasıl desem, balona su doldurulursa şişer ya onun gibi tuhaf bir şişkinlik. Resmen ufacık bir armut şeklini aldı göbüşüm
Eşim bile görür görmez dedi Noldu senin göbeğine? diye. O kadar göze çarpıyor. Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Adetim yaklaşıyor ondan diyeceğim ama dediğim gibi hiç böyle tuhaf bir şekil almamıştı daha önce. Şişkinlik gebelik belirtilerin arasında olduğunu biliyorum da bu şekilde mi acaba?

amin Allah kabul etsin Rabbim razı olsun senden inşallah bebeğini hayırla sağlıkla al kucağına salih evlat olsun inşallah

Hayırlısı bakalım canım adet olursam da önünuzdeki macalara bakacaksınızbende bekliyorum bakalım az kaldı adetime umitlenmek istiyorum kaşık ağrım dan başka birşey kalmadı bende gerçi diğer hamileligimdede aynisi olmsutu başlarda ama bilmiyorum tabi

Vallahi gobeksiz biri misin ki kız bende göbek oldum olası olduğu için birşey diyemiyorum ama inşallah vardır hayırlısı bakalim

Amin ağziniza sağlık :)

Ben sabah erken gittim canim menderes sahine gittim kan tahlili filan ostedi hormonlar icin klomen ve igne verdi. Klomeni gunde 1 tane 5 gun icecem sonra 4 gun kalcadan igne olup kontrole godecem
Bana da klomen arti letrasan ve inofolic verdi .11.gun de kontrol var.igneyi olmazsa diger aya baslicaz bakalim ..umarim bu son olur hepimizinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…