- 21 Şubat 2016
- 130
- 64
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.521
Doktor 22sinde gel dedi adet olursan veya olmazsan demedi. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek. Herhangi bir adet belirtim yok.Hamile olma ihtimaliniz var umut vermek istemiyorum ama benimde kirpiklerim çarpraz göğsümde genişleme ağrı var ve belimde ve kasiklarimda da var
İnşallah Rabbim hepimize kısmet etsin çifter çifter amin çok çok aminOlmazsın inşallah bebiş haberi duyariz
Çapraz kiprigi ilk defa duydum kızDoktor 22sinde gel dedi adet olursan veya olmazsan demedi. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek. Herhangi bir adet belirtim yok.
Ben bu ay cok gec yumurtladim bunu daha önceden hatirlasaydim keske :)) bi kac gune hasta olurumBu sayfa git Gide ilginç olmaya başladı
Bir çok topikte okudum eskiler öyle anlarmış çevrede de çok söyleyenler var ama umudum kalmadı yine bugün evde test yaptim yine tek çizgi. Birazdan doktora gidecegimÇapraz kiprigi ilk defa duydum kız
Ben hamile kalırsam ilkona bakacamBir çok topikte okudum eskiler öyle anlarmış çevrede de çok söyleyenler var ama umudum kalmadı yine bugün evde test yaptim yine tek çizgi. Birazdan doktora gidecegim
Slm cnm ne yaptin gitttinmi doktora ben su an sira bekliyorum :/Hayirlisi olsun kuzum gec olsun güç olmasin insallah
Negatif. Yine hayal kırkılığıBen hamile kalırsam ilkona bakacamhadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
amin Allah kabul etsin Rabbim razı olsun senden inşallah bebeğini hayırla sağlıkla al kucağına salih evlat olsun inşallahOkumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu
Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain)
Vallahi gobeksiz biri misin ki kız bende göbek oldum olası olduğu için birşey diyemiyorum ama inşallah vardır hayırlısı bakalim2 gündür karnımda acayip bir şişkinlik var. Nasıl desem, balona su doldurulursa şişer ya onun gibi tuhaf bir şişkinlik. Resmen ufacık bir armut şeklini aldı göbüşüm
Eşim bile görür görmez dedi Noldu senin göbeğine? diye. O kadar göze çarpıyor. Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Adetim yaklaşıyor ondan diyeceğim ama dediğim gibi hiç böyle tuhaf bir şekil almamıştı daha önce. Şişkinlik gebelik belirtilerin arasında olduğunu biliyorum da bu şekilde mi acaba?
Aminnn çok teşekkür ederim canım sağolamin Allah kabul etsin Rabbim razı olsun senden inşallah bebeğini hayırla sağlıkla al kucağına salih evlat olsun inşallah
Amin ağziniza sağlık :)Okumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu
Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain)
hayirlisi olsun tatlim Allah nasip eder insallah hepimize ama sabretmek cok zor oluyor hep hayal kirikligi artik enerjim bile klmiyorNegatif. Yine hayal kırkılığı
Ben sabah erken gittim canim menderes sahine gittim kan tahlili filan ostedi hormonlar icin klomen ve igne verdi. Klomeni gunde 1 tane 5 gun icecem sonra 4 gun kalcadan igne olup kontrole godecemSlm cnm ne yaptin gitttinmi doktora ben su an sira bekliyorum :/
Bana da klomen arti letrasan ve inofolic verdi .11.gun de kontrol var.igneyi olmazsa diger aya baslicaz bakalim ..umarim bu son olur hepimizinn.Ben sabah erken gittim canim menderes sahine gittim kan tahlili filan ostedi hormonlar icin klomen ve igne verdi. Klomeni gunde 1 tane 5 gun icecem sonra 4 gun kalcadan igne olup kontrole godecem
Amin insallah kuzum cok ilgilendi sagolsunBana da klomen arti letrasan ve inofolic verdi .11.gun de kontrol var.igneyi olmazsa diger aya baslicaz bakalim ..umarim bu son olur hepimizinn.