- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.361
Ay yok ya hala bekliyorum catladimCanım ne yaptın haber var mi
Sagol canim bekliyorum iste biraz heyecanli biraz uzgun bilmiyorumbaya merak ettik seni en az senin kadar
ay kuzum ferah tut icini nasil heycanlasindir simdi olur insaallah Allahim versin hepimize saglikli bebelerSagol canim bekliyorum iste biraz heyecanli biraz uzgun bilmiyorum
Ay yok ya hala bekliyorum catladim
Amiin kuzum amiiin hep bi hayal kirikligi oldugu icin canim sıkılıyor diye ama bir yanimda cok mutluay kuzum ferah tut icini nasil heycanlasindir simdi olur insaallah Allahim versin hepimize saglikli bebeler
Yaa daha cikmadi sonuclar deli olacam
Bitanem hastaneye git ordan al sonucuYaa daha cikmadi sonuclar deli olacam
Saglik ocaginda verdim kani hastaneler uzak diye canim internetten bakiyorumBitanem hastaneye git ordan al sonucu
Ay nasil mutlu oldum anlatamam saglikla al kucagina kuzum
Eki Görüntüle 2081180 Kızlar test sonuçlarımdan bir anlam çıkarabileniniz var mı kafayı yedimprogesteron düşük müdür ? Doktor adetin 1. Günü yaptı testi
E o zaman boşuna bekleme bitanem uyu sonuç yarın çıkar sağlık ocağında öyle oluyrSaglik ocaginda verdim kani hastaneler uzak diye canim internetten bakiyorum
Vala bende internetten araştırıyorum hiç bişy anlamıyorum. Randevuya kadar dayanıcam artıkBn hiç anlamadım canim
Sen hcg testi yaptirmadinmi?Eki Görüntüle 2081180 Kızlar test sonuçlarımdan bir anlam çıkarabileniniz var mı kafayı yedimprogesteron düşük müdür ? Doktor adetin 1. Günü yaptı testi
İyi geceler herkese kızlar :) Benim bat’ım bugündü. Hiçbir belirti hissetmememe rağmen sabah bir test yapayım dedim çok silik bir çizgi çıktı. Heyecandan yerimde duramadım akşam bir tane daha yaptım bu sefer baya baya belirgin göründü sabahtan akşama nasıl koyulaştı anlamadım
Eşime de hala söylemedim biraz sağlamcı birisiyimdir boş yere umutlandırmak istemiyorum onu ama kendimi çok zor tutuyorum :)
Çok planlı bir gebelik değildi 1 senenin ardından korunmayı bırakalı 1.5 ay kadar oldu bu kadar hızlı beklemiyordum. Dolayısıyla herhangi bir takviye almadım. Geç kalmadım değil mi? Doktora ne zaman gitmeliyim? Gitmişken en azından keseyi göreyim diyorum. Ay çok yazdım ama şaşkınlıktan ne yaptığımı bilmiyorum
Allah hepinize gönlünüzdekini versin.
Kizlar bendede halen gelen giden yok6 gun oldu bugün. Sinirlerim bozuluyo gelsin tedavime basliyim artik ya