- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.341
Bu sabahki test negatif ama ben yinede kan vermeye gidiyorum dua edin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüştüğüm biri değil maalesef ya anem şöyle öyle duydummasallah o kadinin duasini almak gerek
Bu sabahki test negatif ama ben yinede kan vermeye gidiyorum dua edin kizlar
Verdim canim saglik ocaginda verdim internetten kontrol edecem surekliVerdinmi canım bende merak ettim vallah
Şimdi şu şeker testini yaptım.kizlar sabah şeker erimedi evet ama ben karıştırınca eridi eeee şimdi sonuc ne testi yaparken kocama yakalandim sabahtan beri gülüp duruyor yahu
Eşim gececi olduğu için evde ondan saklamak mümkün olmadı bol bol güldük bizde hala bakıp bakıp. Gülüyor bende anlamadım günüm geçerse bı tane testim var evde onu yaparım çarşıya inince stok yapacam testdenBen de limon testini yaptım. İlk damlattığımda dibe çöktü, karıştırında yüzeyde kaldı ben de anlamadım vallah Bu arada kimseye yakalanmadım anca kendi halime güldüm ben ne yapıyorum diye
Eşim gececi olduğu için evde ondan saklamak mümkün olmadı bol bol güldük bizde hala bakıp bakıp. Gülüyor bende anlamadım günüm geçerse bı tane testim var evde onu yaparım çarşıya inince stok yapacam testden
Çıkmadımı kız?Verdim canim saglik ocaginda verdim internetten kontrol edecem surekli
Vallahi yahuSabah kalkıyoruz test, akşam yatıyoruz test. Bence bu işe bir son vermemiz lazım yoksa tırlatacağız
Yok canimÇıkmadımı kız?
cok karisik bi test olmus :)Şimdi şu şeker testini yaptım.kizlar sabah şeker erimedi evet ama ben karıştırınca eridi eeee şimdi sonuc ne testi yaparken kocama yakalandim sabahtan beri gülüp duruyor yahu
insalah hayirli hberler cikar cnmYok canim
Vallahi kafam da karisiticok karisik bi test olmus :)
İnsallah canim benim insallahinsalah hayirli hberler cikar cnm
Vallahi kafam da karisiti[/QUO ben limon yapmistim daha once dibe coktu ama degildim
kup sekerle denesen:) bende yapmak istiyorm sekeri merak ettimVallahi kafam da karisiti
Onu da yarın sabah yapayimkup sekerle denesen:) bende yapmak istiyorm sekeri merak ettim
Canım ne yaptın haber var miİnsallah canim benim insallah
baya merak ettik seni en az senin kadarİnsallah canim benim insallah