Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 250 çıksa kabulümdü bebeğim çok sağlıklı maşallah degerimiz 707.9 rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah sizde mutluluktan ağlayın.Dua eden herkeze çok teşekkür ederim
Cok sevindim canim Rabbim sana bagislasin.. en sonki degerin 60 degilmiydi iki gün önce? Ikiz olmasin

Nette var canım bak bakım sonucu yaz evde limon yok aksilik ya yahu

Bir kasenin yahut bardağın içine biraz toz şeker koyun. Sabah kalktığınızda yaptığınız ilk idrarınızı şekerin üzerine dökün ve biraz bekleyin. Kasedeki şeker tamamen erir ise maalesef hamile değilsiniz demektir. Ancak idrarın içinde şekerler topaklanır ve erimez ise sonucunuz pozitiftir yani hamilesiniz. Bu testin güvenilirliğinin nedeni şudur; Hamilelik durumunda idrarda bulunan HCG şekerin erimesine engel olur. Bu durum ise gebeliğin müjdecisidir

Allah razı olsun darısı sizlere inşallah

Zannetmiyorum bizim ailede ikiz yok bitanem teşekkür ederim bu arada

Bizim ailede de yok ama kuzenim ikizlere hamile hemde adetten 3gun gecikip bakmıştı 1083 çıkmıştı hayırlı evlat olsunda sağlıkla kucağına al inşallah ama ben ikizden suphelendim

Bizim ailede de yok ama kuzenim ikizlere hamile hemde adetten 3gun gecikip bakmıştı 1083 çıkmıştı hayırlı evlat olsunda sağlıkla kucağına al inşallah ama ben ikizden suphelendim
Hadi inşallah bitanem sağlıklı olsun da ikiz tek fark etmez yeterki sağ salim kucağıma alayım
Ay nasil mutlu oldum anlatamam saglikla al kucagina kuzum
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim bi güzel haberde senden bekliyoruz

Bizim bı akraba var kızda ikiz geni varmış bı doğum yaptı ikiz kız bı kez daha yaptı onlar da ikiz kız 4kizi var doktor bı daha hamile kalırsam yine ikiz olur demiş

Bizim bı akraba var kızda ikiz geni varmış bı doğum yaptı ikiz kız bı kez daha yaptı onlar da ikiz kız 4kizi var doktor bı daha hamile kalırsam yine ikiz olur demiş
Limon vence pek güvenilir değil ama şekeri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…