Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başın sağ olsun.
Herkesin bi imtihani var iste ama seninki cok daha zor Allah yardimcin olsun

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bat a 3 gün var yaklaşık 1 haftadır göğüslerimde çok ağrı ve acı var sizce nedir ve iki aydır da deniyoruz

merhabalar bende araniza yeni katildim nereye yazacagim bilemedim epeydir okuyorum dayanamadim bende yazmak istedim bende cok isteyenlerdenim bir senelik evliyim henuz olmadi her ay testler de negatif gormek yordu e surekli hamile olanlarin haberleride geliyor darisi basimiza(

Seni iyi anlıyorum canım evlendim.herkez gözüme baktı evliliğimiz in 5.ayda hamile kaldım sonra kız mı erkek mi lafları kızım olası 3gunyasadi canım yani seni cokkkk iyi anlıyorum şimdi yine 5ay oldu herkez gözüme bakıyor hamile misin diye inan birşey demeye korkar oldum yani

gercekten olmayinca herkesin gozune batiyo insan henuz doktora bile gitmedim yeni randevu aldim ama subata verildi o zamana kadar beklicem sabir cok zor

gercekten olmayinca herkesin gozune batiyo insan henuz doktora bile gitmedim yeni randevu aldim ama subata verildi o zamana kadar beklicem sabir cok zor
Aynen öyle bı kaç gündür bulantim var bı am ağzımdan kaçtı birşey mi var diyorlar hemen beni de heveslendiriyorlar adet olursam hayal kırıklığı yaşayacam kısmet tabi de keşke sorup durmasalar

Aynen öyle bı kaç gündür bulantim var bı am ağzımdan kaçtı birşey mi var diyorlar hemen beni de heveslendiriyorlar adet olursam hayal kırıklığı yaşayacam kısmet tabi de keşke sorup durmasalar
ay kuzum insallah vardir bi supriz insan hep hevesle bekliyor Allahin vermedigi can isyan degilde ne bileyim eltim de 6 haftalik hamile yeni ogrendiler bi depresyona girdim hatta onmara gidecektik istemiyorum aslinsa onlar adina sevindim ama kiskanclikta degil garip bisey

buraya yazinca olmuyor ama bi nebze insanin pskolojisi rahatliyor hep sadece kendi basimizda gibi dusunuyoruz sonra burda okuyunca diyorum ayni dertten var

Benden 3hafta önce idi kuzenim hamile idi ben ondan 15 gün önce doğum yaptım kızım iki hafta erken geldi hiç bir sorunumuz yoktu en ufacık bile ama kuzenim çok zor bı hamilelik geçirdi şükür onun evladı yaşıyor iyi ama sürekli onunla karşılaştırma var bizde de çok zor oldu bana sorma seni anlıyorum yani

allah sabrini versin canim zor ama en azindan hamile kalabildigini biliyosun tekrar umut et ki inaniyorum ben en kisa zamanda senin haberini duyacak gibiyim benim icin hersey cok bulanik nasil hamile kalinir bilmiyorum hic tecrubem olmadi malesef

allah sabrini versin canim zor ama en azindan hamile kalabildigini biliyosun tekrar umut et ki inaniyorum ben en kisa zamanda senin haberini duyacak gibiyim benim icin hersey cok bulanik nasil hamile kalinir bilmiyorum hic tecrubem olmadi malesef
Öyle bende ona şükür ediyorum kuzum da orda bekliyor beni inşallah çok güzel bı duygu anne olmak Rabbim herkese hayırlısi ile nasip etsin inşallah

Öyle bende ona şükür ediyorum kuzum da orda bekliyor beni inşallah çok güzel bı duygu anne olmak Rabbim herkese hayırlısi ile nasip etsin inşallah
sabah cok umitliydim adetlerim duzensizdir ama bu ay gecikti die test yaptim gecen ay 10 nunda olmustum dedim bi umut haladir adet olmadim ama kuru donemdeyim bi yandanda umut iste

sabah cok umitliydim adetlerim duzensizdir ama bu ay gecikti die test yaptim gecen ay 10 nunda olmustum dedim bi umut haladir adet olmadim ama kuru donemdeyim bi yandanda umut iste
İnsanın vücudu çok değişiklik gösteriyor canım ben adet olacağım zaman goguslerim siserdi falan aynı goguslerim şişti ama kaşık ağrım da oldu bu sefer inan hiç beklenmedik anda oluyor ben adet olacam derken hamile oldumu öğrendim Rabbim nelere kadir inşallah hamilesindir dolmuştur gobus

4 gundur karnımda hafıf batmalar var ve akıntım var ıp gıbı uzayan beyaz akıntı 13 kasım adet gunum 2 gun atlar hep normalde bugun olmam gerekıyordu sağ kasıkta batma oluyor hafıf sızı gıbı inşlh bu ay husran olmaz

tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee

Allah iman sabır versin korkma üzme kendini cennete seni beklicek annesi ismini verirsen namazlarında senin içinde dua ediyim

Amin Rabbim.cennetinde kavuşmayı nasip etsin adım dilek kardeşim Allah razı olsun sağolsin ben dualarımda hep diyorum Allah'ım bütün muslan anne olmak isteyen kardeşlerime icindede bana hayırlı evlatlar nasip et diye inşallah kabul olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…