- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.241
Düne gore daha koyu degilmi :) misafir geliyor gidememkiHadi kan vermeye git hemen
başka zaman gelseler olmuyor muDüne gore daha koyu degilmi :) misafir geliyor gidememki
Bakalim belki aksam dayanamayiz bi acile gideriz esimle bende merak ediyorum ama icim bi garip sanki oldu bu seferbaşka zaman gelseler olmuyor muçatlarım şimdi meraktan evet belirgin düne göre rabbim hevesini boşa çıkarmasın inşallah ❤❤
Bizede sonucu yaz hayırlı haberler le gel inşallah.Bakalim belki aksam dayanamayiz bi acile gideriz esimle bende merak ediyorum ama icim bi garip sanki oldu bu sefer
Tebrikler cnmKizlar sabah ilk idrarla yaptim bat a 2 gun var
Bakalim belki aksam dayanamayiz bi acile gideriz esimle bende merak ediyorum ama icim bi garip sanki oldu bu sefer
Dün geceden beri bende öyleyim kasigim sol taraf gece uyuyamadim şimdide çekiliyor gbibenim 5 gün varken test yapmamın sebebiydi bu belirti sol bacağım öyle ağrıyordu ki yürüyemiyordum.Sanki damar çekiliyordu hadi inşallah seninledir bebişin tugcemm
Hadi inşallah bebiş habercisidir de sürpriz yapar sanaDün geceden beri bende öyleyim kasigim sol taraf gece uyuyamadim şimdide çekiliyor gbi
Hadi insallah bende hamileyimdirBu misafirler hep olmadık zamanda gelir zaten bnde ilk hamile kaldığımı öğrendiğim gün misafir gelmişti
Hadi insallah bende hamileyimdir
Hadi inşallah bebiş habercisidir de sürpriz yapar sana
Hadi inşallah inşallah inşallahİnşallah canım benim kan ne zmn verilen
Bugün ablamı Dr a götürdük ablamı muayne ettikten sonra gel sana bakım dedi karnından baktı p.tesi test yap dedi sanki var gbi duruyor ama emin olamam dedi
Hadi inşallah inşallah inşallah
Ay hadi insallah kuzum hayirli haberlerini bekliyoruz :)İnşallah canım benim kan ne zmn verilen
Bugün ablamı Dr a götürdük ablamı muayne ettikten sonra gel sana bakım dedi karnından baktı p.tesi test yap dedi sanki var gbi duruyor ama emin olamam dedi
Ay hadi insallah kuzum hayirli haberlerini bekliyoruz :)
Topluca mutlu haberler verelim insallah :)Hepimiz p.tesiyi beklioz
Kizlar kendi kendime cizgi görmeye basladim piskolojim bozuldu
Ikinci cizgiden eser yok değil mi?