- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.221
Amin inşallah canım bnm bu arada T9 arada saçmalıyor iman yazmak istememiştim Allah'ımdan yazmak istemiştim öyle çevirmiş farketmedimAmin Rabbim.cennetinde kavuşmayı nasip etsin adım dilek kardeşim Allah razı olsun sağolsin ben dualarımda hep diyorum Allah'ım bütün muslan anne olmak isteyen kardeşlerime icindede bana hayırlı evlatlar nasip et diye inşallah kabul olur amin
Ya kizlar kasigimdan sag bacagima oyle bi agri vuruyorki yuruyemiyorum
Ayyy heyecan yaptim bir an once pazartesi olsun insallah kuzumbenim 5 gün varken test yapmamın sebebiydi bu belirti sol bacağım öyle ağrıyordu ki yürüyemiyordum.Sanki damar çekiliyordu hadi inşallah seninledir bebişin tugcemm
Bende oluyor günü sabırsızlıkla bekliyorum bizim kontrolümuz var.İnşallah ikimizde güzel haberlerle gelirizAyyy heyecan yaptim bir an once pazartesi olsun insallah kuzum
Sorun yok t9 mağduru olarak tahmin ediyorumAmin inşallah canım bnm bu arada T9 arada saçmalıyor iman yazmak istememiştim Allah'ımdan yazmak istemiştim öyle çevirmiş farketmedim
Bende oluyor günü sabırsızlıkla bekliyorum bizim kontrolümuz var.İnşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz
Amin inşallahHadi mutlu mutlu gelin kizlar inşallah
Tebrikler gözünüz aydın ☺Kizlar sabah ilk idrarla yaptim bat a 2 gun var
Cok tesekkur ederim canim dogacagi zaman seninkiyle ayni biliyo musun 28.08.2018Tebrikler gözünüz aydın ☺
Maşallah maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsinCok tesekkur ederim canim dogacagi zaman seninkiyle ayni biliyo musun 28.08.2018
Amin insallah hep beraberMaşallah maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
İnsallah kuzum benimBende oluyor günü sabırsızlıkla bekliyorum bizim kontrolümuz var.İnşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz
Kizlar sabah ilk idrarla yaptim bat a 2 gun var
Canım ayyy hamilesindir kesin kuzenim de yapmıştı biraz silik çıkmıştı böyle bı hafta sonra tekrar yaptı çıktı hayırlı olsun cokkkk sevindim darısı bizeKizlar sabah ilk idrarla yaptim bat a 2 gun var
Ben bata 6 gun 4 gun ve 2 gun kala yaptim bugun net cikti iste digerleri silikti bide soyle bi Gercek var hissediyorum ben onu kuzum ya insallah isteyen harks nasip eder allah ve minik kutlaman icin Ayrica tesekkurlerCanım ayyy hamilesindir kesin kuzenim de yapmıştı biraz silik çıkmıştı böyle bı hafta sonra tekrar yaptı çıktı hayırlı olsun cokkkk sevindim darısı bizetey tey
Ayyy var gibii ☺☺Kizlaaar
Hadi kan vermeye git hemenKizlaaar