- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.181
Canım bence farklı bi marka testle sabah idrarinla dene peki sonuç kaç dk da böyle çıktıGecti canim ama pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum kan icin
Evet hatta baka baka şaşı olacam galibaBnde sanki gogle gördüm sende görüyor musun
Vallahi yaptim biraktim kuzum cok bi zaman gecmediCanım bence farklı bi marka testle sabah idrarinla dene peki sonuç kaç dk da böyle çıktı
AminAmin canimm aminn insallahhh :)) güzel güzel artar değerlerin merak etme güzel düşün bol dua et bebisin seni hiç bırakmasın aminn:)
İnsallahh vardır canım istersen erken gebelik testlerinden al dene onda da kesin çıkarsa kana koşarsın :)Vallahi yaptim biraktim kuzum cok bi zaman gecmedi
Prediktor denedim ama eczaci pek onermedi sikayet cok aliyorlarmis direk negatif ciktiİnsallahh vardır canım istersen erken gebelik testlerinden al dene onda da kesin çıkarsa kana koşarsın :)
Canım genelde doğru çıkıyo yanılma payı çok az. Canını sıkmak için söylemiyorum ama ben miratech hakkında iyi yorumlar duymadım çok yanlış sonuç veriyomus. O yüzden başka marka testle tekrar dene dedimPrediktor denedim ama eczaci pek onermedi sikayet cok aliyorlarmis direk negatif cikti
Denerim kuzum aklimda kalmasinCanım genelde doğru çıkıyo yanılma payı çok az. Canını sıkmak için söylemiyorum ama ben miratech hakkında iyi yorumlar duymadım çok yanlış sonuç veriyomus. O yüzden başka marka testle tekrar dene dedim
Tamm kuzum inş hayirli haberlerini aliriz mutaka haber ver:)Denerim kuzum aklimda kalmasin
Evet hatta baka baka şaşı olacam galiba
Tamam kuzum tesekkur ederim :)Tamm kuzum inş hayirli haberlerini aliriz mutaka haber ver:)
Pazartesiyi bekliyorum kuzum olmazsam verecemYa kan ver canım ya en iyisi o
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsinPazartesiyi bekliyorum kuzum olmazsam verecem
Eczaneye gittimde canim baska marka test yokmus bundan aldim zaten pazartesiye kadar koyulasir eger gebelik varsaCanım genelde doğru çıkıyo yanılma payı çok az. Canını sıkmak için söylemiyorum ama ben miratech hakkında iyi yorumlar duymadım çok yanlış sonuç veriyomus. O yüzden başka marka testle tekrar dene dedim
Anladim canım başka eczane yok mu kı.. neyse dediğin gibi kuzum varsa koyulasir zatenEczaneye gittimde canim baska marka test yokmus bundan aldim zaten pazartesiye kadar koyulasir eger gebelik varsa
Vallahi oturdugum yerde yok canim baskaAnladim canım başka eczane yok mu kı.. neyse dediğin gibi kuzum varsa koyulasir zaten
Kaç gün gecikti normal de ben adetten 7gun sonra yaptım.cikmistiCanim belimde agriyor geceden beri belki hastalanirim test yaptim iki tane negatif cikti oda
Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah olur Allah dan ümit kesilemez herkezin düşüncesi derdi ayrı oluyor işte bende bı daha hamile kalırsam yine normal doğum olursa ya bebeğim yine ölürse onun korksu var kafamda deli sorularPko hastasiyim cocuk istedikden tam bir yil sonra ümidimi kestigimde hamile kaldim dis gebelikti simdi onun uzerinden yine nerdeyse 1 sene gecti yani 2 senedir bekliyorum cok zor Allah yardimcimiz olsun adet olayim klomena baslicam insallah
3 4 gun oluyor kuzumKaç gün gecikti normal de ben adetten 7gun sonra yaptım.cikmisti