- 22 Şubat 2014
- 113
- 73
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Amin canım inşallah hepimiz görürüzInsallah cift cizgiyi gorursun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah hepimiz görürüzInsallah cift cizgiyi gorursun canim
Canim once sen iyi ol Eylül de geliyor bebişin inşallah.Kızlar maalesef sonucum 2 cıktı, yani yok. Eylüle kaldı hayaller
Maşallah canım bizlere de dua et bu topiği de unutma hamişin dye arada uğra yaz buralaraKizlar adetime 5 gn varken idrar testi yapmistim ve 2.cizgi silik cikmisti normalde bat yarin ama bugun beta hcg baktirdim 408 çıktı. Allah isteyen herkese versin insallah
Bize biraz tüyo ver canım ya nasil olduKizlar adetime 5 gn varken idrar testi yapmistim ve 2.cizgi silik cikmisti normalde bat yarin ama bugun beta hcg baktirdim 408 çıktı. Allah isteyen herkese versin insallah
Maşallah canım bizlere de dua et bu topiği de unutma hamişin dye arada uğra yaz buralara
Doktor mu onu tavsye etti bn folbiol kullanıyorum şuanda o daha mı iyiUnuturmuyum hic canim allah isteyen herkesin dualarini kabul etsin inşallah
Bu arada ben bu ay bal tarcin corekotu karisimi yapmistim belki yapmak isteyen olur ben faydasini gordum ve folik asit olarak da son 20 gundur inofolic combiye gectim
Doktor mu onu tavsye etti bn folbiol kullanıyorum şuanda o daha mı iyi
Gözün aydın canim. Saglikla kucagina alirsin insallah. Bizede dua et.Kizlar adetime 5 gn varken idrar testi yapmistim ve 2.cizgi silik cikmisti normalde bat yarin ama bugun beta hcg baktirdim 408 çıktı. Allah isteyen herkese versin insallah
Bilgiler için sağol canm bu btsin bnde ona geçerim o zamanHayir inofoligi burda okumuştum bende folbiol kullaniyodum baktim herkes inofolicten memnun bende ondan aldim ve eczacida bana gebelik isteyen ve gebe olanlarin aslinda inofolic kullanmasi gerektigini folbiol ve turevi ilaclarin cok etkili olmadigini soyledi.
Bende folbiol kullaniyordum. Baska bir doktora gitmeye basladim. O da folifor verdi. D3 vitamini takviyeliymis. Seninki daha mi iyi acaba. Niye farkli farkli veriyor bu doktorlar. Insanin kafasi karisiyorUnuturmuyum hic canim allah isteyen herkesin dualarini kabul etsin inşallah
Bu arada ben bu ay bal tarcin corekotu karisimi yapmistim belki yapmak isteyen olur ben faydasini gordum ve folik asit olarak da son 20 gundur inofolic combiye gectim
Bilgiler için sağol canm bu btsin bnde ona geçerim o zaman
Bende folbiol kullaniyordum. Baska bir doktora gitmeye basladim. O da folifor verdi. D3 vitamini takviyeliymis. Seninki daha mi iyi acaba. Niye farkli farkli veriyor bu doktorlar. Insanin kafasi karisiyor
Canim simdi ilacla ilgili biraz arastirma yaptim. Polikistik over hastalari kullaniyormus. Bilgin olsun.Bilgiler için sağol canm bu btsin bnde ona geçerim o zaman
canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah, klomen çatlatma vs kullanmış mıydın? Adetin gecikmemiş, nasıl belirtilerin olduKizlar adetime 5 gn varken idrar testi yapmistim ve 2.cizgi silik cikmisti normalde bat yarin ama bugun beta hcg baktirdim 408 çıktı. Allah isteyen herkese versin insallah
Canim sende polikistik over varmi. Genelde o hastalar kullaniyormus.Hic bilmiyorum inan tesadufen denk gelmesem inofoligin varligindan bile haberim olmayacakti benim