Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah, klomen çatlatma vs kullanmış mıydın? Adetin gecikmemiş, nasıl belirtilerin oldu

Canim gecen ay klomen kullandim ama yumurtami 1 kez kontrol etti dr ve buyumemis dedi devamı gelmedi o ay da kahverengi adet oldum zaten ertesi yani bu ay dr degistirdim o da 12.gün bakti yumurta buyumemis 11mm bi daha ki ay igne ve ilacla buyutelim dedi daha sonra benim de israrimla 16.gun tekrar kontrole cagirdi ve yumurtamin 19 mm ye kadar buyudugunu gordu ben bu arada bal tarcin corekotunu yemeye devam ettim nasıl olsa buyumemis dye birakmadim.
Adetim gecikmedi evet yumurtlamadan sonra gun icerisinde neredeyse hergun ara ara adet sancilari cektim ve akintim cok artti zaten bi farklilik oldugunu anlamistim doğru anlamisim

Canim gecen ay klomen kullandim ama yumurtami 1 kez kontrol etti dr ve buyumemis dedi devamı gelmedi o ay da kahverengi adet oldum zaten ertesi yani bu ay dr degistirdim o da 12.gün bakti yumurta buyumemis 11mm bi daha ki ay igne ve ilacla buyutelim dedi daha sonra benim de israrimla 16.gun tekrar kontrole cagirdi ve yumurtamin 19 mm ye kadar buyudugunu gordu ben bu arada bal tarcin corekotunu yemeye devam ettim nasıl olsa buyumemis dye birakmadim.
Adetim gecikmedi evet yumurtlamadan sonra gun icerisinde neredeyse hergun ara ara adet sancilari cektim ve akintim cok artti zaten bi farklilik oldugunu anlamistim doğru anlamisim
Cnm bnmde dün çtladı yumurtam ağrım hep sağ taraftaydı bgün de sağ kasığımda hep bi ağrı var sanki yanlışlıkla bi yere çarpmışım gbi inşallah tutr bu ay çok umutluyum

Unuturmuyum hic canim allah isteyen herkesin dualarini kabul etsin inşallah :KK200:
Bu arada ben bu ay bal tarcin corekotu karisimi yapmistim belki yapmak isteyen olur ben faydasini gordum ve folik asit olarak da son 20 gundur inofolic combiye gectim
Karışımı nasıl yaptın canım ve nasıl kullandın

İyi gecelerrr
Benim bat da 26ağustos kızlar
Dün çatlatma iğnesi vuruldum
18 ve 19mm biri sağda diğeri solda 2yumurtam büyümüş
Dün ve bugün kasık ağrılarım oldu
Bu akşam düne nazaran daha fazla ağrı çektim.şuan ağrı durdu
Bu ağrılar yumurtanın çatladığını mı gösteriyor acaba
İnş çatlamayıp kist oluşmaz

Hasumran (bat)=9 Ağustos :KK200:(adet oldu):duduk:
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül :KK200: (adet oldu):duduk:
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos :KK200:
Yvz13 (bat)=28 Ağustos :KK200:
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos :KK200:
Filix (bat)=20 Ağustos :KK200:
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş:anneadayı::nazar::KK200:
Ev böreği (bat)=20 Ağustos:KK200:
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş:anneadayı::KK200::nazar:
Katrina (bat)=23 Ağustos :KK200:
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos :KK200:
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos :KK200:
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos :KK200:
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos :KK200:
Berenimo877 (bat)=5 eylül :KK200:
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos :KK200:
Gkymc (bat)=24:Ağustos :KK200:
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos :KK200:
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos :KK200: (adet oldu):duduk:
Efe2014 (bat)=31 Ağustos:KK200:
İrmak777 (bat)=15 Ağustos :KK200:
turko2727 (bat)=2 Eylül :KK200:
07ebruli (bat)=18 Ağustos :KK200:
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos :KK200:
bademzi (bat)=21 Ağustos :KK200:
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos :KK200:
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos :KK200:
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos :KK200:
karyaa48 (bat)=25 Ağustos :KK200:
kartalice41 (bat)=17 Eylül :KK200: (adet oldu):duduk:
Apekmimek (bat)=26 Ağustos :KK200:

:KK200:rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin):emir_bebek::KK200::nazar:

Test yaptım erkenden ama yok ya silik bile yok olmadı galiba bu ayda oysaki çok ümlenmiştim offff
Canım daha çok küçüktür belki benimde 1 düşüğüm oldu o ay adet günümde test yapmıştım çıkmamıştı ama 2 gün geçti yaptım coookk silik bi çizgi çıktı ben yok sandım doktora gittim sonucum 32 doktor daha çok çok küçük demişti umudunu yitirme sen daha adetin geçmeden yapmissin hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun ki hadi bakalım kızlar gelsin bebişler büyüsün göbişler:anneadayı::emir_bebek:

Kızlar bu arada benim de pco yok doktor bana inofolic vermişti onu kullandığım ay hamile kaldım ama bnmki düştü her neyse sonuçta bu sadece bi vitamin ilacı bence deneyin derim

X