-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah, klomen çatlatma vs kullanmış mıydın? Adetin gecikmemiş, nasıl belirtilerin oldu
Canim sende polikistik over varmi. Genelde o hastalar kullaniyormus.
Cnm bnmde dün çtladı yumurtam ağrım hep sağ taraftaydı bgün de sağ kasığımda hep bi ağrı var sanki yanlışlıkla bi yere çarpmışım gbi inşallah tutr bu ay çok umutluyumCanim gecen ay klomen kullandim ama yumurtami 1 kez kontrol etti dr ve buyumemis dedi devamı gelmedi o ay da kahverengi adet oldum zaten ertesi yani bu ay dr degistirdim o da 12.gün bakti yumurta buyumemis 11mm bi daha ki ay igne ve ilacla buyutelim dedi daha sonra benim de israrimla 16.gun tekrar kontrole cagirdi ve yumurtamin 19 mm ye kadar buyudugunu gordu ben bu arada bal tarcin corekotunu yemeye devam ettim nasıl olsa buyumemis dye birakmadim.
Adetim gecikmedi evet yumurtlamadan sonra gun icerisinde neredeyse hergun ara ara adet sancilari cektim ve akintim cok artti zaten bi farklilik oldugunu anlamistim doğru anlamisim
Ben folifora yeni başladim. Bitince deniyeyim canim. Insallah işe yararHayir canim bende yok evet pco lu bayanlar kullaniyormus genelde ama sorunu olmayanlarin kullandigini da okudum ve alip kullandim ben
Canm senin bat ne zamndıBen folifora yeni başladim. Bitince deniyeyim canim. Insallah işe yarar
31 Agustos canim. En son ben ögrenecegimCanm senin bat ne zamndı
Ooo senin baya varmış canım ya31 Agustos canim. En son ben ögrenecegim
Bu ay daha yeni başladıkOoo senin baya varmış canım ya
İnşallah görürsün cnm sanki zman gçmiyo vallaBu ay daha yeni başladık
27 Agustos dogum gunum. O gun test yapmayi dusunuyorum. Kismet insallah çift cizgiyi gorurum. Bebisimde benim en guzel hediyem olur
11 ay oldu bebek düşüneli. Bir sürü şey yaşadım. Zaman duruyor bizlere canım. Insallah ileride bebislerimizle ugrasirken bu gunleri unuturuz.İnşallah görürsün cnm sanki zman gçmiyo valla
Evet bitanem ilaçları kullanmayacagım ne olur ne olmazSedos bazen kana da hemen cıkmıyor sen yine biraz kendini dinle ilaç vs kullanma derim canım
Hamiş seni cıkarıcaz işte son 9 diyoruz :)Aynen bnde onu dyorum geç döllenmeyse kanda çıkmıyor uff ya topiklerin yüz karadı olcaz resmen bu kadar kız var bi hmiş çıkaramadık
Ayy canımm ağzın bal yesin inşallah olucak bakalım bu ay sağ kasıkta sürekli bi rahatsızlık hali var bebişin habercisidir inşallahHamiş seni cıkarıcaz işte son 9 diyoruz :)
Karışımı nasıl yaptın canım ve nasıl kullandınUnuturmuyum hic canim allah isteyen herkesin dualarini kabul etsin inşallah
Bu arada ben bu ay bal tarcin corekotu karisimi yapmistim belki yapmak isteyen olur ben faydasini gordum ve folik asit olarak da son 20 gundur inofolic combiye gectim
Amin bitanem insallahhhhAyy canımm ağzın bal yesin inşallah olucak bakalım bu ay sağ kasıkta sürekli bi rahatsızlık hali var bebişin habercisidir inşallah
Canım daha çok küçüktür belki benimde 1 düşüğüm oldu o ay adet günümde test yapmıştım çıkmamıştı ama 2 gün geçti yaptım coookk silik bi çizgi çıktı ben yok sandım doktora gittim sonucum 32 doktor daha çok çok küçük demişti umudunu yitirme sen daha adetin geçmeden yapmissin hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun ki hadi bakalım kızlar gelsin bebişler büyüsün göbişlerTest yaptım erkenden ama yok ya silik bile yok olmadı galiba bu ayda oysaki çok ümlenmiştim offff