- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.941
Ne kullanıyorsun canm sen bana vermedi ilaç yumurtalarjnı yormak istemiyorum daha bi sefer böyle cıktı diye vefemem bşdajaki aya tekrar bakacagım dedi
Bende bi şey yapmadan duramadım vallabişey yapmadan duramadımsen nezaman gitcen dr a
Bende bi şey yapmadan duramadım vallabi kağıda 110 defa besmele yazdım boynuma astım bu şekilde hamile kalan 2 arkadaşım var canım doktora da yarın gidicem bakalım yumurtam kendiliğinden büyüyor mu dua et bana bitanem
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) Böyle yazıyor nette canım ben türkçe yazdım Arapça yada türkçe diye belirtilmemişederim etmem mi inşallah büyümüştür yumurtacıklar
bu 110 besmele arapca mı türkçemi yazıyosun bnde yapıyım nasıl yaptın onu :)
Ama ben adet bitti 3 gün sonra yazdım canım abdestli bi şekilde ve öğleye yakın bi zamandaederim etmem mi inşallah büyümüştür yumurtacıklar
bu 110 besmele arapca mı türkçemi yazıyosun bnde yapıyım nasıl yaptın onu :)
Ama ben adet bitti 3 gün sonra yazdım canım abdestli bi şekilde ve öğleye yakın bi zamanda
aynen aynn bu kuzum ❤ inşallah bizede vesile oluradet kanı tamamen kesildikten 3gün sonra mı canım ?
internette bunu buldum bu mu ?
Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)
aynen aynn bu kuzum ❤ inşallah bizede vesile olur
Şu an soğan kürü yapıyorum canım ben bakalım bunun sonucu ne olckbna TSH yi düzeltmek için ilaç verdiler işte sentetik trioid ilacı LH için bişi vermediler
sen sabahları aç karnına 5yaprak taze nane ye bi de kuru incir kürü yap canım PKOSa cok iyi gelio
Şu an soğan kürü yapıyorum canım ben bakalım bunun sonucu ne olck
Öğleye yakın bir zamanda yapman gerekiyor senin adetinin biteli 3 gün oldu mu kiinşallah bnde yarın yapıcam ezan sela arası mı yapsam
şallah artık dayanamıyorum gercekten canım cok yanıyorhayırlısı olur inşallah kavusursun bebişine kuzum
Canm sen yaptın mı soğan kürünü senin hormonlar nasıl fsh lhKızlar çok kötüyümaz önce doktordan geldim yumurtam kendiliğinden başına 10 cm büyümüş doktor polikistik over var yumurtalarin tembel dedi önümüzdeki adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor 6 ay o devlet hastanesinde tedavi görmüştüm kontrollerim yapilmisti devletteki doktorum hiç bir sorunun yok demişti boşu boşuna 6 ayım gitti
Canim ayni sey benimde basima geldi. Yumurtam yeterince buyumedi. Bende adet olunca klomen kullanacagim. Banada hep yumurtalarin cok iyi denmisti.Kızlar çok kötüyümaz önce doktordan geldim yumurtam kendiliğinden başına 10 cm büyümüş doktor polikistik over var yumurtalarin tembel dedi önümüzdeki adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor 6 ay o devlet hastanesinde tedavi görmüştüm kontrollerim yapilmisti devletteki doktorum hiç bir sorunun yok demişti boşu boşuna 6 ayım gitti
İnşallah canımCanim ayni sey benimde basima geldi. Yumurtam yeterince buyumedi. Bende adet olunca klomen kullanacagim. Banada hep yumurtalarin cok iyi denmisti.
Insallah tedaviyle duzelir canim.
Test istemedi önümüzdeki adetin 3.günü gel dedi sadece canım her ay düzenli olarak adet görüyorum zaten kilom da yokCanm sen yaptın mı soğan kürünü senin hormonlar nasıl fsh lh
Kızlar çok kötüyümaz önce doktordan geldim yumurtam kendiliğinden başına 10 cm büyümüş doktor polikistik over var yumurtalarin tembel dedi önümüzdeki adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor 6 ay o devlet hastanesinde tedavi görmüştüm kontrollerim yapilmisti devletteki doktorum hiç bir sorunun yok demişti boşu boşuna 6 ayım gitti
İn
şallah artık dayanamıyorum gercekten canım cok yanıyor