- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.961
Desteğin icin sağol askim doktorum ileri ama yumurtalar büyür dedi bide bnmki çok ileri değil yani sadece yumurta tembelligim var kilom yok şeker hastalığı yok tiroit lerinm de sorun yok her ay düzenli olarak adet görüyorum ve ilaçla 1 den fazla yumurtam oluşuyor o yüzden şanslıyım doktorum iyi bi doktor test falan istemedi rahim filmi de istemedi adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi eğer gerek görseydi yapardı dimi evham yaptım şimdiay benım kuzum üzülme lütfen bak bendede olmustu öyle büyüme doğum kontrol hapıya küçültmüşlerdi ama pkos tek basına olmuyo
pkosu tetikleyen baska rahatsızlıklarda oluyo
* ani üzüntü strest
*şeker hastalığı (hafif bile olsa)
* trioidler
o yüzden bu testleri yaptır bi de tedaviye baslamadan önce rahim filmi iste pkos olupta hamile kalan cok var ama tüplerinede baktır düşük yaptığın için yapışıklık yapmıs olabilir o rahim filminde enjekte edilen sıvı basit yapışıklıkları acıyor
kendini üzme bitanem her işte hayr vardır bn pkos için ameliyat bile oldum bak 2014 evlendim hala bebeğim yok bi kere sevindim o da kısa sürdü o yüzden hormon testlerini kesinlikle yaptır ve rahim filmi çektir