• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay benım kuzum üzülme lütfen bak bendede olmustu öyle büyüme doğum kontrol hapıya küçültmüşlerdi ama pkos tek basına olmuyo
pkosu tetikleyen baska rahatsızlıklarda oluyo
* ani üzüntü strest
*şeker hastalığı (hafif bile olsa)
* trioidler
o yüzden bu testleri yaptır bi de tedaviye baslamadan önce rahim filmi iste pkos olupta hamile kalan cok var ama tüplerinede baktır düşük yaptığın için yapışıklık yapmıs olabilir o rahim filminde enjekte edilen sıvı basit yapışıklıkları acıyor
kendini üzme bitanem her işte hayr vardır bn pkos için ameliyat bile oldum bak 2014 evlendim hala bebeğim yok bi kere sevindim o da kısa sürdü o yüzden hormon testlerini kesinlikle yaptır ve rahim filmi çektir
Desteğin icin sağol askim doktorum ileri ama yumurtalar büyür dedi bide bnmki çok ileri değil yani sadece yumurta tembelligim var kilom yok şeker hastalığı yok tiroit lerinm de sorun yok her ay düzenli olarak adet görüyorum ve ilaçla 1 den fazla yumurtam oluşuyor o yüzden şanslıyım doktorum iyi bi doktor test falan istemedi rahim filmi de istemedi adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi eğer gerek görseydi yapardı dimi evham yaptım şimdi

Desteğin icin sağol askim doktorum ileri ama yumurtalar büyür dedi bide bnmki çok ileri değil yani sadece yumurta tembelligim var kilom yok şeker hastalığı yok tiroit lerinm de sorun yok her ay düzenli olarak adet görüyorum ve ilaçla 1 den fazla yumurtam oluşuyor o yüzden şanslıyım doktorum iyi bi doktor test falan istemedi rahim filmi de istemedi adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi eğer gerek görseydi yapardı dimi evham yaptım şimdi

ya bazı kadınlarda polikistik görüntü oluyo adet olunca geçio öyle bişidir belki hiç korkmana gerek yok ol tedavi gerekiyosa yaptır aşılama boşa stres yapma kuzum :KK200:

doktorundan memnun değilsen değiştir cnm alttan muayne rahim agzına bakmak için önemli ama adet gelirken alttan muayne yapmıyolar bizim burda adetin 3. günü kan tahlili yapıyolar prolaktin LH flan trioidte iste dr.dan çekinme
ben zaten bu hormon testlerini yaptırayım adetli iken devlete gitmiştim. Ama o da yapmadı Benim için farketmez bakalım istersen yada bitsin sonra bakalım alttan dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamayağım için bakılsın o zaman dedim de özele gideceğim artık zaten ya devlet çok fena

ben zaten bu hormon testlerini yaptırayım adetli iken devlete gitmiştim. Ama o da yapmadı Benim için farketmez bakalım istersen yada bitsin sonra bakalım alttan dedi bende çalışıyorum sürekli izin alamayağım için bakılsın o zaman dedim de özele gideceğim artık zaten ya devlet çok fena

bn devlete hiç gitmedim bu konuda onların keyfi hareketleri bni sinir ediyor randevu almak bi dert alıncada doktora muayne olmak ayrı bi dert valla çok para gidiyo ama özel dha iyi

bn devlete hiç gitmedim bu konuda onların keyfi hareketleri bni sinir ediyor randevu almak bi dert alıncada doktora muayne olmak ayrı bi dert valla çok para gidiyo ama özel dha iyi
aynen bende kan tahlili yaptırıcam hastane daha yakın diye gittim ama o kabalık doktorların odasında bulunan saçma sapan insanlar beni vazgeçirdi bi daha gitmem

Günaydın kızlar çok kotuyum :( çatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi :((

4 aralık adet tarıhım :(

Back