Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kullanıyorsun canm sen bana vermedi ilaç yumurtalarjnı yormak istemiyorum daha bi sefer böyle cıktı diye vefemem bşdajaki aya tekrar bakacagım dedi

bna TSH yi düzeltmek için ilaç verdiler işte sentetik trioid ilacı LH için bişi vermediler
sen sabahları aç karnına 5yaprak taze nane ye bi de kuru incir kürü yap canım PKOSa cok iyi gelio

bişey yapmadan duramadım :KK70: sen nezaman gitcen dr a
Bende bi şey yapmadan duramadım valla:KK70: bi kağıda 110 defa besmele yazdım boynuma astım bu şekilde hamile kalan 2 arkadaşım var canım doktora da yarın gidicem bakalım yumurtam kendiliğinden büyüyor mu dua et bana bitanem :dua::KK200:

Bende bi şey yapmadan duramadım valla:KK70: bi kağıda 110 defa besmele yazdım boynuma astım bu şekilde hamile kalan 2 arkadaşım var canım doktora da yarın gidicem bakalım yumurtam kendiliğinden büyüyor mu dua et bana bitanem :dua::KK200:

ederim etmem mi inşallah büyümüştür yumurtacıklar
bu 110 besmele arapca mı türkçemi yazıyosun bnde yapıyım nasıl yaptın onu :)

ederim etmem mi inşallah büyümüştür yumurtacıklar
bu 110 besmele arapca mı türkçemi yazıyosun bnde yapıyım nasıl yaptın onu :)
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) Böyle yazıyor nette canım ben türkçe yazdım Arapça yada türkçe diye belirtilmemiş

adet kanı tamamen kesildikten 3gün sonra mı canım ?

internette bunu buldum bu mu ?

Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)

Ama ben adet bitti 3 gün sonra yazdım canım abdestli bi şekilde ve öğleye yakın bi zamanda

Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)

aynen aynn bu kuzum ❤ inşallah bizede vesile olur

Kızlar çok kötüyüm :KK43:az önce doktordan geldim yumurtam kendiliğinden başına 10 cm büyümüş :KK43:doktor polikistik over var yumurtalarin tembel dedi önümüzdeki adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor :KK42:6 ay o devlet hastanesinde tedavi görmüştüm kontrollerim yapilmisti devletteki doktorum hiç bir sorunun yok demişti boşu boşuna 6 ayım gitti :KK42:

Kızlar çok kötüyüm :KK43:az önce doktordan geldim yumurtam kendiliğinden başına 10 cm büyümüş :KK43:doktor polikistik over var yumurtalarin tembel dedi önümüzdeki adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor :KK42:6 ay o devlet hastanesinde tedavi görmüştüm kontrollerim yapilmisti devletteki doktorum hiç bir sorunun yok demişti boşu boşuna 6 ayım gitti :KK42:
Canm sen yaptın mı soğan kürünü senin hormonlar nasıl fsh lh

Canim ayni sey benimde basima geldi. Yumurtam yeterince buyumedi. Bende adet olunca klomen kullanacagim. Banada hep yumurtalarin cok iyi denmisti.
Insallah tedaviyle duzelir canim.

ay benım kuzum üzülme lütfen bak bendede olmustu öyle büyüme doğum kontrol hapıya küçültmüşlerdi ama pkos tek basına olmuyo
pkosu tetikleyen baska rahatsızlıklarda oluyo
* ani üzüntü strest
*şeker hastalığı (hafif bile olsa)
* trioidler
o yüzden bu testleri yaptır bi de tedaviye baslamadan önce rahim filmi iste pkos olupta hamile kalan cok var ama tüplerinede baktır düşük yaptığın için yapışıklık yapmıs olabilir o rahim filminde enjekte edilen sıvı basit yapışıklıkları acıyor
kendini üzme bitanem her işte hayr vardır bn pkos için ameliyat bile oldum bak 2014 evlendim hala bebeğim yok bi kere sevindim o da kısa sürdü o yüzden hormon testlerini kesinlikle yaptır ve rahim filmi çektir

İn

şallah artık dayanamıyorum gercekten canım cok yanıyor

seni anlıyorum aynı bnmde öyle canım yanıyor ve mutlu olabilmek için kendimi zorluyoprum ama şükretmek cok önemli vardır Allah ın bildiği doğru zaman gelince bizimde olcak bebeişlerimiz

X