Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ufff bi arkadaşım benle beraber düşük yapmıştı onunda benim gibi çocuğu olmuyordu tedavi görüyordu az önce msj atti bana hamileymis çok sevindim ama tabi içimde biraz burkuldu bnde onun gibi çok cabalamama rağmen hala bebiş yok :KK43: kafama takmayacagim diyorum aha pat diye böyle şeyler olunca yine aklımdan çıkmıyor işte Allah yardmcm olsun :KK42:

Ufff bi arkadaşım benle beraber düşük yapmıştı onunda benim gibi çocuğu olmuyordu tedavi görüyordu az önce msj atti bana hamileymis çok sevindim ama tabi içimde biraz burkuldu bnde onun gibi çok cabalamama rağmen hala bebiş yok :KK43: kafama takmayacagim diyorum aha pat diye böyle şeyler olunca yine aklımdan çıkmıyor işte Allah yardmcm olsun :KK42:
Kuzum benden sonra evlenen kim varsa hepsi dogurdu cocuk sahibi oldu bosver hakkimizda hayirlisi boyleymis

Benımde 5 6gunnonce karın agrılarım basladıydı sımdı gectı 2gundır falan yok anlamadım bende ama ben 3gun kala test yaptım hıc cıkmamıstı :bicak:
Belim agriyor birde kasiklarim ama cok siddetli degil hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benziyormus zaten insallah bebistendir ne diyelim ben cok umursamiyorum ama o testi yapmak hosuma gidiyor ne bileyim :rolleyes:

Hepimiz takıyoruz ama ALLAH cok istediğin birşeyle sınarmış canim biraz kafanı dagit seni hep takip ediyorum konularını da nasip öte yol yok insallah en kısa sürede bebis haberi verirsin bize

İnşallah canım inşallah artık çok yoruldum inşallah doktor sorun eşimde diye benim tedavimi kesmez yaa zaten 1.5 yıldir bekliyorum daha fazla bekleyecek gücüm yok
Canim sen daha once hamile kalmistin dimi. Esinde sorun varsa hamile de kalamazdin. Bir kere olduysa yine olur sakin kendini strese sokma.

Canim sen daha once hamile kalmistin dimi. Esinde sorun varsa hamile de kalamazdin. Bir kere olduysa yine olur sakin kendini strese sokma.
Hepimiz takıyoruz ama ALLAH cok istediğin birşeyle sınarmış canim biraz kafanı dagit seni hep takip ediyorum konularını da nasip öte yol yok insallah en kısa sürede bebis haberi verirsin bize
Hepinize çok teşekkürler desteginiz için inşallah en kısa zamanda hamiş haberimi vermek nasip olur kizlar

X