- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Evet yaaa için sıkıldı şu sedoşun hberini alsak da içimz rahatlasaİnşallah bitanm umarım öyledir bi bebiş haberi gelsin artık yaaa
Kan verdim canım beta henüz cıkmadı ama hemogramda enfeksiyon varmısYaaa bebiştir inşallah bebiş oldgunda vücut ısısıda yükselirmiş verdin mi kan
Az kaldı sonucaBebektir insallah canım
Oyy bebegim hemen yazcam buraya sonucuEvet yaaa için sıkıldı şu sedoşun hberini alsak da içimz rahatlasa
Ayyy heyecan dorukta deseneAz kaldı sonuca
Enfeksiyon var ya nedense pek ümitli değilimAyyy heyecan dorukta desene
Uff ya nerden çıktı bu enfeksiyonEnfeksiyon var ya nedense pek ümitli değilim
Enfeksiyon var ya nedense pek ümitli değilim
Geçmiş olsun canım inşallah bebek haberi de verirsinSerum yedim bekliyorum kızlar
Ah canım yaaa çok geçmiş olsun inşallah çoook güzel haberler alırsın mutlu olursunSerum yedim bekliyorum kızlar
Ayy canim. Cok gecmis olsun. Şu sonucta bir çiksaydi hayirlisiyla. Insallah bebis haberini duyarsinda hemen iyilesirsinSerum yedim bekliyorum kızlar
Insallah cift cizgiyi gorursun canimSlm kızlar bende çatlatma iğnesi vuruldm yarın 14. Günüm olck test yapıcm bakalım ne çıkıcak 19 ağustosta adet tarihim o zamana kadar bekliyemicm. Dua edin
Kız bildirimde adını gördün yemin ederim kalp atışım hızlandı aha geldi sonuç dyeSonucum hala cıkmadı arkadas bu neymiş böyle
Ayy bende heyecanla beklemedeyiim hayırlısı olsun inşallah :)Sonucum hala cıkmadı arkadas bu neymiş böyle
Yaaa canm bi dur sen geç yumurtlama oldu dememişmişmiydi ya yükselirseKızlar maalesef sonucum 2 cıktı, yani yok. Eylüle kaldı hayaller