- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 32
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Aksam kan vericem canım, idrar testi beni endişelendiriyorBn hep öyleyim valla yarın yapıcakmısın idrar testi yoksa beklicekmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam kan vericem canım, idrar testi beni endişelendiriyorBn hep öyleyim valla yarın yapıcakmısın idrar testi yoksa beklicekmisin
Oleyyy bgün bir bebiş haberi gelcek deseneAksam kan vericem canım, idrar testi beni endişelendiriyor
İnsallah bitanem ama iyi değilim midem ya stresten kötü ya bebektenOleyyy bgün bir bebiş haberi gelcek desene
Adet belirtilerim var bakalim biraz dahaa beklim olmazsa kan veririm cnmKan ver tatlım
Ben bugün vericem ya hastayım gercekten ya bebek ama gercekten iyi değilim ateşim falan da var zehirlendim mi yoksa AllaaahAdet belirtilerim var bakalim biraz dahaa beklim olmazsa kan veririm cnm
Canım aklına kötü şeyler getrme dakın eşini mi bkliyosun kan vermk için şimdi nye gtmiyosunBen bugün vericem ya hastayım gercekten ya bebek ama gercekten iyi değilim ateşim falan da var zehirlendim mi yoksa Allaaah
Ayy hadi guzel haberler alalim. Aksama bekleme hemen gitAksam kan vericem canım, idrar testi beni endişelendiriyor
Yok kuzum okuldayım toplantı bitsin cıkıcamCanım aklına kötü şeyler getrme dakın eşini mi bkliyosun kan vermk için şimdi nye gtmiyosun
İnşallah yaramıştır canmCanım moral bozma bnce bu ay bi şekilde ovu testi almaya çalış soğan kürüne de başla eşine de keçiboynuzu kürü yap en azından denemiş olursun bn hamiş olursam eğer kesin bunlar işe tramış demktir 10 gün snra öğrencez artık
Amin bitanem insallahAyy hadi guzel haberler alalim. Aksama bekleme hemen git
Allah koruusun cnm iyi dusun iyi olsun ..insallah guzel haberler alirsin ..ben beklicem biraz bakalimBen bugün vericem ya hastayım gercekten ya bebek ama gercekten iyi değilim ateşim falan da var zehirlendim mi yoksa Allaaah
Güzel hberlerini bkliyoruz bkalım bu ay o alçılı bacağınla ble bebiş dye uğraştım rabbim kucağını boş bırakmazYok kuzum okuldayım toplantı bitsin cıkıcam
Amin canım bnmHepiniz tek tek o kadar iyisiniz ki Rabbim hic birimizi evlatsız bırakmasın
Sende mi regli oldunnLina banada kırmızı kart yaz tatlım birlikte yumurtlama saycaz senle
Sende mi regli oldunn
Bnde iki aydr adetin bi gün öncesi sadece peçeteye gelen kahve akıntyla başlıyrum bi gün snra sökülüyo hiç byle olmazdı bu ayda bakalım eğer khve akıntı grürsem peşi kesin adet olurEvt kahverengi akintiyla aksama kadar gelir dünkü bel ağrım o yuzdenmis demek