- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Bnde iki aydr adetin bi gün öncesi sadece peçeteye gelen kahve akıntyla başlıyrum bi gün snra sökülüyo hiç byle olmazdı bu ayda bakalım eğer khve akıntı grürsem peşi kesin adet olur
Hasumran (bat)=9 Ağustos(adet oldu)
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül(adet oldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos(adet oldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos
karyaa48 (bat)=25 Ağustos
kartalice41 (bat)=17 Eylül(adet oldu)
rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Cnm senin bata 17 eylül yazdım ama doğru muKırmızı kartların sayısı artti digerleri hamis kalsada denge saglansa
Cnm senin bata 17 eylül yazdım ama doğru mu
Daha şimdi hataneye gidiyorum maximum 2 saate haber vercem kızlar, heyecandan ölecegim :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Daha şimdi hataneye gidiyorum maximum 2 saate haber vercem kızlar, heyecandan ölecegim :)
Bizi merakta birakma canim. Hakkinda hayirlisi olsun simdiden.Daha şimdi hataneye gidiyorum maximum 2 saate haber vercem kızlar, heyecandan ölecegim :)
İlk öğrendiğim atesim var kızlar enfeksiyon olabilir demiştim ama hasta olcam diye bebek var mı bilmiyorum o ayrıBizi merakta birakma canim. Hakkinda hayirlisi olsun simdiden.
Yaaa bebiştir inşallah bebiş oldgunda vücut ısısıda yükselirmiş verdin mi kanİlk öğrendiğim atesim var kızlar enfeksiyon olabilir demiştim ama hasta olcam diye bebek var mı bilmiyorum o ayrı
Bebektir insallah canımİlk öğrendiğim atesim var kızlar enfeksiyon olabilir demiştim ama hasta olcam diye bebek var mı bilmiyorum o ayrı
Canm bnmde akıntım kesildi bnce normaldir buArkadaşlar dün ve dünden once en yüksek ovulasyon gunlerimdi çok akıntı olmadım bugünde bıçak gibi kesildi hiç akıntı yok normalde akintim yogun olurdu ve sürerdi olumsuz mu acaba akintinin aniden kesilmesi ve az olması
İnşallah bitanm umarım öyledir bi bebiş haberi gelsin artık yaaaKızlaarr bgün sabahtan beri sağ kasığımda pıt pıt bişeyler oluyor inşallah bebişim kendine yer arıyordur