Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar böyle varlı yok arası hayalet çizgi gören oldumu ben iki gün önce yapmıştım yoktu ama bugun çok çok silik bir çizgi görür gibiyim sizede öyle oldumu acaba sonradan belirginlesen

Kızlar adetim geceki 3gün oldu hala adet olmadım 2gün önce kan da baktılar negatif di ama hiç gelecek gibi değil ya gecey ay düşük yaptım o yüzden mi böyle oldu acaba yoksa gebelik mi var

Kızlar adetim geceki 3gün oldu hala adet olmadım 2gün önce kan da baktılar negatif di ama hiç gelecek gibi değil ya gecey ay düşük yaptım o yüzden mi böyle oldu acaba yoksa gebelik mi var
Canım düşükten sonra adet duzensizlesir taa ki rahim kendini toplayıp eski haline gelene kadar ondan sonra düzelir kendimden biliyorum 2 düşük yaptım hep gecikmeli oldum 3 ay sonra düzeldi adetim o yüzden boşuna umitlenip kendine hayâl kırıklı yaşatma ama tabi rabbim ol derse olur belki bebiş de olabilir hakkında hayırlısı olsun

Canım düşükten sonra adet duzensizlesir taa ki rahim kendini toplayıp eski haline gelene kadar ondan sonra düzelir kendimden biliyorum 2 düşük yaptım hep gecikmeli oldum 3 ay sonra düzeldi adetim o yüzden boşuna umitlenip kendine hayâl kırıklı yaşatma ama tabi rabbim ol derse olur belki bebiş de olabilir hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE canım zaten içimden hiç gelmiyo test yapmak

Ovulasyon yaptım çatlamamış mı yani :işsiz: dünkü test bi tık daha koyuydu sanki iğnenin etkisi bu testte de oluyomu yaa

Eklentiler

• 72B054A2-3330-4AD7-87D5-6A0713D08C4E.jpeg
    72B054A2-3330-4AD7-87D5-6A0713D08C4E.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar geçen Ay yazışmıştık burda bana çok şükür bu ay nasip oldu dün günüm dü test yaptım hamıleyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_2194.JPG
    IMG_2194.JPG
    34,7 KB · Görüntüleme: 63
Özel sağlık merkezlerinde muayene olmadan direkt beta hcg testi yaptırabilir miyim?

Eklentiler

• _20171026_150513.JPG
    _20171026_150513.JPG
    16,5 KB · Görüntüleme: 58
X