- 19 Şubat 2010
- 970
- 104
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Moral bozma sakın Rabbim bekletiyorsa vardır bir hayırKızlar malesef kırmızıları gördüm
Neyse vardır rabbimin bi bildigi üzülüp moral bozmak yookk umutlar 12 eylüle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moral bozma sakın Rabbim bekletiyorsa vardır bir hayırKızlar malesef kırmızıları gördüm
Moralin bozulmazsa yap bir test çıkma olasılığı yüksek son bir gün kalmışBat 1 bitanem bakalım ne olacak
Yardımcı olamicam canım hiç yapmadım daha önce bilemedim.yok avu testi yaptım düne göre daha silik çıktı demekki yumurta çatlamış gibi
heyecan yaptım
Canım 4de yumurtlamışsın son test silikleşmiş ondada çatlamış en koyu 4. Bu günüde boş geçme amayok avu testi yaptım düne göre daha silik çıktı demekki yumurta çatlamış gibi
heyecan yaptım
Yardımcı olamicam canım hiç yapmadım daha önce bilemedim.
Canım 4de yumurtlamışsın son test silikleşmiş ondada çatlamış en koyu 4. Bu günüde boş geçme ama
Kızlar malesef kırmızıları gördüm
Canm nye 3 gün ara verdin ki o koyu olduğu günden snra yapmadın mı hemensağol canım yapan bir arkadaş varsa belki yorumlayabilir
ben de ilk kez yaptım
Canm nye 3 gün ara verdin ki o koyu olduğu günden snra yapmadın mı hemen
Canım moral bozma bnce bu ay bi şekilde ovu testi almaya çalış soğan kürüne de başla eşine de keçiboynuzu kürü yap en azından denemiş olursun bn hamiş olursam eğer kesin bunlar işe tramış demktir 10 gün snra öğrencez artıkTmm cnm beraber sayalım
Hee sondan 2. Dün yaptıysan bgün çatlamış gzüküyo kuzum bnm de birebir aynı olmuyo zaten renklericanım eşim rahatsızlandı hastanede kaldık çalışma da yapamadık son iki test dün ve bugün yaptım
Hee sondan 2. Dün yaptıysan bgün çatlamış gzüküyo kuzum bnm de birebir aynı olmuyo zaten renkleri
Kaçmamıştır inşallah tutucakdün ve bugün çalışma yaptık dünden önce de en son salı yaptık inşallah kaçırmamışımdır
Psikolojik mi bilmiyorum ama karnım ac istahım yok yiyemiyorumMoralin bozulmazsa yap bir test çıkma olasılığı yüksek son bir gün kalmış
Kaçmamıştır inşallah tutucak
Kan ver tatlımBenim bat bugun ama testte negatif tek cizgi yine ..
Amin bitanem Allah razı olsunİnşallah hayırlı güzel haberler verirsin canım
Aynen cnm bnm reglime 11 gün varken çatladı o yüzden regli olursam blki o da gcikir bn sanmıyorum bnmkinin regli günü idrarda çıkıcağınıinşallah canım ya eğer dün tuttuysa ya da bıgün tuttuysa ki teste göre çatlamış zaten
o zaman iki haftaya belli olur dimi idrarda
Bn hep öyleyim valla yarın yapıcakmısın idrar testi yoksa beklicekmisinPsikolojik mi bilmiyorum ama karnım ac istahım yok yiyemiyorum