Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim olmustu. Adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyordu ara sıra. Bende kan pıhtılaşması varmiş ben ondan kaybettim bebegimi. Korkma Allah'a emanet insallah birsey olmaz.
Doktora gidip var verdin mi canim.
Rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin sana canım sağ salim kucağına al inşallah daha vermedim kan gidemedim hastaneye arada kasık sızlanmam oluyor kokutuyo bişi olcakmış gibi inşallah bişi olmaz. Tşk ederim cevap verdiğin için

Rica ederim canim. Tüm isteyenlere nasip olsun insallah.
Kan testinde de iyi sonuç alirsin umarim. Cok yorma kendini. Agir seyler kaldirma. Beslenmene dikkat et. Gerisini zaten doktorun soyler canim.

Ben bat ta öğrenmem battaniye 7 gün sonra öğrendim yarın tekrarliycam kizlar

Yok canim gerekmiyor benim ilk ay cok agrim olmustu dayanamiyordum bu ay hic birsey hissetmedim igne kullanacakmisin bisey dedimi doktorun
Bişey söylemedi kontrole gidicem 24 ünde çağırdı bi de 26 sında yumurta büyüyomu bakcam dedi

Tecrübesizim bu konuda cevaplar için çok tşk ederim canım

Merhaba herkese beni de ekler misiniz Bat 20 .bu ay çalışmalara başladık ve acayip heyecanlıyım .Psikolojik mi bilmiyorum hamile gibi hissediyorum kendimi bat gibi gelmeden test falan yaptım evde negatif çıktı terkinin geçmesi mi gerekiyor test pozitif olması için

Bişey söylemedi kontrole gidicem 24 ünde çağırdı bi de 26 sında yumurta büyüyomu bakcam dedi

Tecrübesizim bu konuda cevaplar için çok tşk ederim canım
Ay hadi hayirlisi kuzum rica ederim benim 2. Ayim adetim 3 gun gecikti biraz daha bekleyip eger olmazsam kan tahlili yaptiricam

Kizlaar günaydin dun yaptigim test hayalet gibiydi bugun yapar yapmaz boyle oldu

Eklentiler

• 37131D92-F102-40E1-A483-AF24B53381D4.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 157
Kan sonucum 3 cikti negatif canim. bi yandan da dusunuyorum hic 3 cikmazdi. hem 0.100 falan cikardi. hala regl belirtim falan yok. gec dollenme falan mi oldu acaba diye dusunmuyo degilim. :s sence?
Blkide gec döllenme dir cnm inşallah Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…