-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.321
Rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin sana canım sağ salim kucağına al inşallahEvet canim olmustu. Adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyordu ara sıra. Bende kan pıhtılaşması varmiş ben ondan kaybettim bebegimi. Korkma Allah'a emanet insallah birsey olmaz.
Doktora gidip var verdin mi canim.
Rica ederim canim. Tüm isteyenlere nasip olsun insallah.Rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin sana canım sağ salim kucağına al inşallahdaha vermedim kan gidemedim hastaneye arada kasık sızlanmam oluyor kokutuyo bişi olcakmış gibi inşallah bişi olmaz. Tşk ederim cevap verdiğin için
Sağol canım dikkat edicem teşekkür ederimmRica ederim canim. Tüm isteyenlere nasip olsun insallah.
Kan testinde de iyi sonuç alirsin umarim. Cok yorma kendini. Agir seyler kaldirma. Beslenmene dikkat et. Gerisini zaten doktorun soyler canim.
Kullanırken perhiz gerekiyo mu doktor hiç bi açıklama yapmadı daBen kullandim canim bu ay 2. Ayim
Yok canim gerekmiyor benim ilk ay cok agrim olmustu dayanamiyordum bu ay hic birsey hissetmedim igne kullanacakmisin bisey dedimi doktorunKullanırken perhiz gerekiyo mu doktor hiç bi açıklama yapmadı dailk kez kullanıcam bugün başladım
Bişey söylemedi kontrole gidicem 24 ünde çağırdı bi de 26 sında yumurta büyüyomu bakcam dediYok canim gerekmiyor benim ilk ay cok agrim olmustu dayanamiyordum bu ay hic birsey hissetmedim igne kullanacakmisin bisey dedimi doktorun
Merhaba herkese beni de ekler misiniz Bat 20 .bu ay çalışmalara başladık ve acayip heyecanlıyım .Psikolojik mi bilmiyorum hamile gibi hissediyorum kendimi bat gibi gelmeden test falan yaptım evde negatif çıktı terkinin geçmesi mi gerekiyor test pozitif olması için7Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=10 Ekim
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedossedos92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=4 Eylül
Efe2014 (bat)=22 Ekim
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
Turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=24 Ekim(düşük yaptı)
Bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli (bat)=20 Ağustos
Esma_91 (bat)=18 Eylül
Karyaa48 (bat)=21 Eylül
Kartalice41 (bat)=11 Ekim
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
Adimbendesakli (bat)=15 Eylül
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
MadamAycan (bat)=31 Ağustos
Hvdc (bat)=6 Eylül
Sahra41 (bat)=29 Ağustos
Lara_84 (bat)=25 Ağustos
Busosce (bat)=2 Kasım
Ucurtma_avcisi (bat)=28 Ağustos
Mina_1414 (bat)=26 Eylül
Tuzcali (bat)=30 Ağustos
Myhsa (bat)=30 Eylül
Pircici (bat)=31 Ağustos(düşük yaptı)
Hayallidye (bat)=2 Eylül
Mavi family (bat)=26 Eylül
Rana0Rana (bat)=14 Ekim
loves all of you (bat)=23 Eylül
D.E (bat)=12 Kasım
GortUu (bat)=17 Eylül
Merve2706 (bat)=8 Eylül
slnkhrmn008 (bat)=14 Eylül
Sell-in (bat)= 21 Eylül
Bebis27 (bat)= 10 Kasım
Cnsssss35 (bat)= 22 Eylül
Gcm19944 (bat)=18 Eylül
Eliifdmr (bat)=24 Eylül
Emine0558 (bat)=17 Eylül
İzmirliEGM (bat)= 20 Eylül
maarja (bat)= 2 Ekim
Tuba3443 (bat)= 5 Ekim
Kertemeyenkelebek (bat)= 15 Eylül
Kelebeeekk (bat)= 18 Eylül
Nes1988mum (bat)= 20 Eylül
Hayatbu123 (bat)= 4 Ekim
Buecriy (bat)= 13 Ekim
Asymkrdg (bat)= 9 Ekim
Herkesgibi06 (bat)= 17 Ekim
Mirac46 (bat)= 22 Eylül
Elif1515 (bat)= 22 Eylül
Hadi Yaa (bat)= 22 Eylül
Selay ay (bat)= 5 Ekim
mf.ayşegül (bat) = 2 Ekim
Elonee (bat) = 15 Ekim
glycl06 (bat) = 8 Ekim
Pinkglove (bat)= 31 Ekim
GaSelle (bat) = 13 Kasım
(Rabbi hebli minessalihin)
Anlamı = (Rabbim bize katından salih evlatlar nasip eyle)
(aminnn)
Ben kullandım canımKlomen kullanan varmı aranızda bişey sorcam
Ay hadi hayirlisi kuzum rica ederim benim 2. Ayim adetim 3 gun gecikti biraz daha bekleyip eger olmazsam kan tahlili yaptiricamBişey söylemedi kontrole gidicem 24 ünde çağırdı bi de 26 sında yumurta büyüyomu bakcam dedi
Tecrübesizim bu konuda cevaplar için çok tşk ederim canım
Kan sonucum 3 cikti negatif canim. bi yandan da dusunuyorum hic 3 cikmazdi. hem 0.100 falan cikardi. hala regl belirtim falan yok. gec dollenme falan mi oldu acaba diye dusunmuyo degilim. :s sence?Cnm belli oldumu kan sonucun inşallah vardır bebis
İnşallah bebiştir canımAy hadi hayirlisi kuzum rica ederim benim 2. Ayim adetim 3 gun gecikti biraz daha bekleyip eger olmazsam kan tahlili yaptiricam
Blkide gec döllenme dir cnm inşallah Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsinKan sonucum 3 cikti negatif canim. bi yandan da dusunuyorum hic 3 cikmazdi. hem 0.100 falan cikardi. hala regl belirtim falan yok. gec dollenme falan mi oldu acaba diye dusunmuyo degilim. :s sence?
Cnm belli oluyo ama sanki test dağılmış 2.çizgide sn bnce en iyisi kan ver için rahat etsin tatlimKizlaar günaydin dun yaptigim test hayalet gibiydi bugun yapar yapmaz boyle oldu
Yapar yapmaz cektim canim fotografi yani test hic beklemeden cizgiler yeni olusuyorduCnm belli oluyo ama sanki test dağılmış 2.çizgide sn bnce en iyisi kan ver için rahat etsin tatlim