- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 32
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Sogan kürünü ben denemedim henüz bu ay hamiş değilsem bende denicem, tadı kötü mü :)Soğan kürü uygularken ister istemez hep aklında oluyor neticede günde 2 defa içiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sogan kürünü ben denemedim henüz bu ay hamiş değilsem bende denicem, tadı kötü mü :)Soğan kürü uygularken ister istemez hep aklında oluyor neticede günde 2 defa içiyorsun
Beğenmeyen çok kişi var ama ben sorun yaşamadım :) Ilıktan biraz sıcak iç, beni zorlamıyor normalde soğan sevmememe ragmen :)Sogan kürünü ben denemedim henüz bu ay hamiş değilsem bende denicem, tadı kötü mü :)
Beni de ekleyin bat 25 ağustosHasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=17 eylül (adet oldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos (adet oldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Ayyy koptum vallabizimki birde ayagimi silkeliyor sanki hali cirpiyor napiyorsun diye bagirdim gecen ayda catlama ignesi olmustum zaten agrilarim vardi adam bacaklarimi sallayibca daha derine inecek.mantiginda
Canim saglik olsun. Onumuzdeki aya insallah gelecek bebiş.Kızlar malesef kırmızıları gördüm
Neyse vardır rabbimin bi bildigi üzülüp moral bozmak yookk umutlar 12 eylüle
Umut kaybetmek yok, seninle bat 12 eylül sayıyoruzKızlar malesef kırmızıları gördüm
Neyse vardır rabbimin bi bildigi üzülüp moral bozmak yookk umutlar 12 eylüle
Bat 1 bitanem bakalım ne olacakEe kızlar test yapan var mı ? Bugün bat ı olanlar var hadi hayırlı haberler insallah
Tmm cnm beraber sayalımUmut kaybetmek yok, seninle bat 12 eylül sayıyoruz
İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin canımBat 1 bitanem bakalım ne olacak
Benim bat bugun ama testte negatif tek cizgi yine ..Bat 1 bitanem bakalım ne olacak
Yolla canım at gruba ama neyine yardım etcez anlamadım. Gebelik testi mi yaptın ?kızlar bana yardım edermisiniz testlerimi yollasam ovuları