- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.881
Teşekkür ederim canmÖyle miiiine güzel inşallah sende beklediğin haberi alırsın canım eklerim seni de şimdi
Bundan kullanıyorum canmWawww nasıl bekledin 27gün ama iyi ettin öğrendiğinde iki aylık olmuş olcak.e peki folik asit falan kullandın mı
güzelmiş canım ekstra d vitamini içeriyyor. bellik co sabırlısın. :) ben adete bir hafta kala test yapmıstın. :)Bundan kullanıyorum canm
Arada test yapmıştım amagüzelmiş canım ekstra d vitamini içeriyyor. bellik co sabırlısın. :) ben adete bir hafta kala test yapmıstın. :)
hayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. son adetin neydiArada test yapmıştım ama
9 ağustos canımhayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. son adetin neydi
Bana doktor bugun regenesis max verdi. hamile kalmani da kolaylastirir vucuda gereken butun vitaminler var dedi simdi basla hamile kalana kadar hatta hamileligin sonuna kadar kullanabilirsin dedi.Bundan kullanıyorum canm
Şuan belli değil yarın kan testi yaptırcamBu arada saglikla kucagina alirsin insalh :)bluees3
Bu test bozuk gibi ya kenarında birikmişİşte ikinci testim de bu
İyi geceler tatlımİyi geceler kızlarrr
O bulundugun sehre bagli canim 2 engec 3 gunde geliyor bana izmirden geldigi icin ertesi gun elimde oluyorSaol cnm kaç günde geliyo
Rabbim ne zaman ol derse olur, bende bekledim biliyorsun. Kucağın tez zamanda dolsun bitanemAşkım valla bu ay incir kürü yaptım ovulasyon testi kullandım pik günleri değerlendirdik meryem suresi okuyorum salati tefriciye okuyorum ama sanırım bu ay da olmadı bugün ovulasyon testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı gebelik testi de yaptım hayalet çizgi bile çıkmadıBTA 5 gün var beni düşündüğün için de teşekkür ederim
Allah yardımcısı olsun inşallah.. Korktuğunu yaşatmasın Rabbim..Kızlar ablam 5 aylık hamile düşük riski var ilk gebeliği onun için dua edermisiniz
Allah razı olsun meleğim çok sağol Eee sen nasılsın bebiş nasıl yormuyor değil mi senin gibi güzel annesiniRabbim ne zaman ol derse olur, bende bekledim biliyorsun. Kucağın tez zamanda dolsun bitanemMerak ederim tabiii yoldaşız biz
Merhaba cnm bekle biraz daha belirtin var mı? Bir de hangi günleri değerlendirdin?Kızlar adetime 8 gün var test yaptım negatif
Cnm benim üç senedir olmuyor alıştım negatif görmeye iki hafta önceden goguslerim agrimaya başladı onuda soğan kurune yoruyorumMerhaba cnm bekle biraz daha belirtin var mı? Bir de hangi günleri değerlendirdin?