Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canm teşekkür ederim benm üst komşumnda 8 yaşında bı kızı var onunda daha yeni kaldı canm smdi 10 haftalk hamile merak etme sabırlı ol Allah sanata nasip eder ikinciyi inşallah

Bana bu gebelik testi için söyleyecekleriniz çok önemli ben görmek istediğim için mi çizgiyi görüyorum acaba

Eklentiler

• IMG_1968.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1970.JPG
    17,6 KB · Görüntüleme: 128

Onur_hira_ela cnm ben bugun kan testi yaptirdim.36.9 cikti hamileyim.ama degerim biraz dusuk gibi geldi.kizlar dua edin degerim katlanarak gitsin.Allah im hepinize yasatsin anneligi insallah.bat 2 ekimdi degerim dusuk mu kizlar yorum yapin.benim gibi olan varmiydi.

Merhaba kızlar Benim asilamamin 13.günü.bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.adetime 3gün var.acaba değişir mi sonuc?

benimkide böyle o kadar hayaletti ki kafayı yedim galiba diye düşünürken ertesi günün aksamı bıraz daha koyu cıkmıstı . allah gönlüne göre versin.
Arkadaşım bi soru daha sorucam bilgin varsa bu konuda da yardımcı olursan sevinirim :) ben bundan üç sene önce felan bi kürtaj olmuştum sence gebe kalmama engel olabilir mi bu durum?

Arkadaşım bi soru daha sorucam bilgin varsa bu konuda da yardımcı olursan sevinirim :) ben bundan üç sene önce felan bi kürtaj olmuştum sence gebe kalmama engel olabilir mi bu durum?
ben aksini duydum gebe kalmayı kolaylastırıyormus dıye. eskiden cok eskiden kürtaj farklı aletlerle yapılıyormus ve rahime zarar verebiliyormus ama şimdilerde hiç zararı yokmus için rahat olsun.

rica ederim :) bence bunları hıc dusunme çünkü bence hamilesin. yarın testi tekrarlarsan benıde etıketle hayırlısıyla güzel haberini alırım inşallah.
Ayyy bunlar ne kadar güzel temenniler Ya Rabbim duy sesimizi AMİİNNN yarın tekrar yapıcam sırf sen böyle söylediğin için çok heyecanlandım valla. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…