- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 33
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.821
bendede bu sekilde oldu sonra 4 gün spnra gebelikte pozitif cıktıBenimde hep boyle çıkıyor ama gebelikte yok
Amin canm teşekkür ederim benm üst komşumnda 8 yaşında bı kızı var onunda daha yeni kaldı canm smdi 10 haftalk hamile merak etme sabırlı ol Allah sanata nasip eder ikinciyi inşallahİnşalla
H küçük meleğinin her daim seninle olur canım ben 2. Kez anne olmayı istiyorum ve 8 yıldır olmuyor bizim rabbim evşadımşa sınamasın başka diycek bişeyimiz yok hakkımızda hayırlısı en çok anne herkesin kardeşi var neden benim yok dediğinde yıkılıyorum yoksa RABBİM bir tane tattırdı o duyguyu hep duam oydu RABBİM evlat kokusu nedir bilmeyenlere nasip etsin diye dua ederdim ve hala öyle dua ediyorum inşaALLAH en kısa zamanda görürsün keseyi de tekrar kucağına almayı da nasip etsin rabbim
Şans işi mi acaba bende hep boyle çıkıyor pko olduğundan olabilirValla
bendede bu sekilde oldu sonra 4 gün spnra gebelikte pozitif cıktı
Eklendin canım hoşgeldin aramıza umarım güzel haberi alırsın bu ayMerhaba beni de ekleyin lütfen ümidimizi yitirmiyoruzzzz bat 8 ekim
Bana bu gebelik testi için söyleyecekleriniz çok önemli ben görmek istediğim için mi çizgiyi görüyorum acaba[/QUOTE canım ben bi şey göremedim belki telden dolayi iyi çıkmamış olabilir ama umarım vardır sabah ilk idrarnla tekrar dene istersen eger varsa çıkar
canım ben ilkinde gördüm çokk hafıf bır cızgı varr inş hamılesındır adetıne ne kadar varBana bu gebelik testi için söyleyecekleriniz çok önemli ben görmek istediğim için mi çizgiyi görüyorum acaba
4 gün var adetime inşallah dediğin gibi olurcanım ben ilkinde gördüm çokk hafıf bır cızgı varr inş hamılesındır adetıne ne kadar var
benimkide böyle o kadar hayaletti ki kafayı yedim galiba diye düşünürken ertesi günün aksamı bıraz daha koyu cıkmıstı . allah gönlüne göre versin.4 gün var adetime inşallah dediğin gibi olur
Yani yarın tekrar yapsam mı kiiii :)benimkide böyle o kadar hayaletti ki kafayı yedim galiba diye düşünürken ertesi günün aksamı bıraz daha koyu cıkmıstı . allah gönlüne göre versin.
Arkadaşım bi soru daha sorucam bilgin varsa bu konuda da yardımcı olursan sevinirim :) ben bundan üç sene önce felan bi kürtaj olmuştum sence gebe kalmama engel olabilir mi bu durum?benimkide böyle o kadar hayaletti ki kafayı yedim galiba diye düşünürken ertesi günün aksamı bıraz daha koyu cıkmıstı . allah gönlüne göre versin.
ben aksini duydum gebe kalmayı kolaylastırıyormus dıye. eskiden cok eskiden kürtaj farklı aletlerle yapılıyormus ve rahime zarar verebiliyormus ama şimdilerde hiç zararı yokmus için rahat olsun.Arkadaşım bi soru daha sorucam bilgin varsa bu konuda da yardımcı olursan sevinirim :) ben bundan üç sene önce felan bi kürtaj olmuştum sence gebe kalmama engel olabilir mi bu durum?
Teşekkür ederim canım benim:)ben aksini duydum gebe kalmayı kolaylastırıyormus dıye. eskiden cok eskiden kürtaj farklı aletlerle yapılıyormus ve rahime zarar verebiliyormus ama şimdilerde hiç zararı yokmus için rahat olsun.
rica ederim :) bence bunları hıc dusunme çünkü bence hamilesin. yarın testi tekrarlarsan benıde etıketle hayırlısıyla güzel haberini alırım inşallah.Teşekkür ederim canım benim:)
Ayyy bunlar ne kadar güzel temenniler Ya Rabbim duy sesimizi AMİİNNN yarın tekrar yapıcam sırf sen böyle söylediğin için çok heyecanlandım valla. :)rica ederim :) bence bunları hıc dusunme çünkü bence hamilesin. yarın testi tekrarlarsan benıde etıketle hayırlısıyla güzel haberini alırım inşallah.
Bende gördüm cizgiyiiiiBana bu gebelik testi için söyleyecekleriniz çok önemli ben görmek istediğim için mi çizgiyi görüyorum acaba
Gerçekten mi :) çok heyecanlıyım şu an :)Bende gördüm cizgiyiiii