- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 38
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.841
Ilk resimde bende gordum cizgiyi canim insallah yanilmiyalim rabbim yaninda olsunGerçekten mi :) çok heyecanlıyım şu an :)
Amin canlarım benim yaaa gece gece ne kadar mutlu oldum anlatamam :)Ilk resimde bende gordum cizgiyi canim insallah yanilmiyalim rabbim yaninda olsun
ce Rabbim hepimize istediğimizi verir gönlümüzdekini bize hayırlı et Rabbim AmiiinnnCanım bende gördüm normalde hiç cıkmıo hayalet dediğim sey sendeki inş hamilesindir benimde dört gün var dün kan verdim1.20cıktı negatif progenpen kullandım bakalım adet olmayasıya kadar sans var demektir
Bende hep yaptıgım için on senedir belli olmuo hiç cnm yarın git kan ver cıkar idrar testinde cıktıgı için inş mutlulugun ikiye katlanırAmin canlarım benim yaaa gece gece ne kadar mutlu oldum anlatamam :)
Amin cnm amin bu arada paylaşıyım int okudum 110tane besmeleyi temiz kegıda yazıp ustunden hıç cıkarmıyosun beraber olurken bıle eşinle dogum yapana kadar ve bir problemin yoksa hamiş kalıyormussun tabi önce inanmak lazımİnşallah Yü
ce Rabbim hepimize istediğimizi verir gönlümüzdekini bize hayırlı et Rabbim Amiiinnn
Bu arada adet üçüncü taşımaya baslıyosunuz hamile kalıncada doğuma kadar cıkarılmıycakmışAmin cnm amin bu arada paylaşıyım int okudum 110tane besmeleyi temiz kegıda yazıp ustunden hıç cıkarmıyosun beraber olurken bıle eşinle dogum yapana kadar ve bir problemin yoksa hamiş kalıyormussun tabi önce inanmak lazım
Yarın ilk iş yapıcam bunu ben şu an herşeye inanıyorum arkadaşım. İnan banaBu arada adet üçüncü taşımaya baslıyosunuz hamile kalıncada doğuma kadar cıkarılmıycakmış
AminnnnAmin hepimiz için öyle olsun lütfen yaaa o kadar kalpten ediyorum ki şu an dualarımı hissediyorum kabul olacak:)
Valla bende kendim yaZdım guselce sarsım ustumde tasıorum ınş gelir bebegim saglıkla artık üzmeden hepimizinYarın ilk iş yapıcam bunu ben şu an herşeye inanıyorum arkadaşım. İnan bana
Amin canım amin hepimiz inançlı kadınlarız elbette var bi zamanıValla bende kendim yaZdım guselce sarsım ustumde tasıorum ınş gelir bebegim saglıkla artık üzmeden hepimizin
Ben çizgi göremedim amaYarın ilk iş yapıcam bunu ben şu an herşeye inanıyorum arkadaşım. İnan bana
İNŞAALLAH RABBİM herşeye kadir verdiği de vermediği de kabulum o yüzden diyorum ya canım ALLAH ım evlâmın acısını göstermesin onunla sınamasın ALLAH razı olsun inşallah RABBİM ne eylerse güzel eylerAmin canm teşekkür ederim benm üst komşumnda 8 yaşında bı kızı var onunda daha yeni kaldı canm smdi 10 haftalk hamile merak etme sabırlı ol Allah sanata nasip eder ikinciyi inşallah
Yaaaa sen neler yaptın kusuuuum merak ediyorum seniiiiEklendin canım hoşgeldin aramıza umarım güzel haberi alırsın bu ay
Aliniyor adrese mail gelmiyor ama urun geliyor aldiklarim kazandiklarim bolumunden kargo bilgilerini inceleyebilirsin canim kolay gelsinKızlar innovato dan ovulasyon testi sipariş verdiniz mi hiç ben dün verdim siparişiniz alındı dedi e posta gelicek dedi ama gelmedi siparisim alinmamismi oluyo
Saol cnm kaç günde geliyoAliniyor adrese mail gelmiyor ama urun geliyor aldiklarim kazandiklarim bolumunden kargo bilgilerini inceleyebilirsin canim kolay gelsin