-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.861
Bugün bi test daha yaptım negatifrica ederim :) bence bunları hıc dusunme çünkü bence hamilesin. yarın testi tekrarlarsan benıde etıketle hayırlısıyla güzel haberini alırım inşallah.
Yarın sabah netleşir canım hayırlısı olsun o attıgın yestteki çizgi ilk 10dk da cıktı değil mi?Bugün bi test daha yaptım negatif
Evet hep vardı hala da var ama ikincisinde hiç bişe yokYarın sabah netleşir canım hayırlısı olsun o attıgın yestteki çizgi ilk 10dk da cıktı değil mi?
Bat benimde 14 ekim yumurtlama gününden beri göğüs hassasiyeti var arada kasıklarda batma var
Canım çok sıvı aldıysan zaten silik ya çıkmayabilir yarın sabah ilk idrarınla yapsana testi o daha net sonuç verir bu arada ben bu testtede görüyorum sanki ışıga tutup bsksana bi.testlerin eski değil dimi?Evet hep vardı hala da var ama ikincisinde hiç bişe yok
İnş cnmiyi varmış sende belirti canım Allah boşa çıkarmasın
Aşkım valla bu ay incir kürü yaptım ovulasyon testi kullandım pik günleri değerlendirdik meryem suresi okuyorum salati tefriciye okuyorum ama sanırım bu ay da olmadı bugün ovulasyon testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı gebelik testi de yaptım hayalet çizgi bile çıkmadıYaaaa sen neler yaptın kusuuuum merak ediyorum seniiii
Negatif bu testİşte ikinci testim de bu
Aşkım valla bu ay incir kürü yaptım ovulasyon testi kullandım pik günleri değerlendirdik meryem suresi okuyorum salati tefriciye okuyorum ama sanırım bu ay da olmadı bugün ovulasyon testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı gebelik testi de yaptım hayalet çizgi bile çıkmadıBTA 5 gün var beni düşündüğün için de teşekkür ederim
Öyle yapicamReglin geçmesini bekleyip tekrar yap test
İnşallah güzel haberler alırsınÖyle yapicam
Öyle miiiiİnşallah güzel haberler alırsın
Bende yarın kan testi yaptırcam inşallah
27 gün geçti
Bat ne zaman diBeni listeye eklememişsin ekler misinOnur_hira_ela
Wawww nasıl bekledin 27gün ama iyi ettin öğrendiğinde iki aylık olmuş olcak.e peki folik asit falan kullandın mıİnşallah güzel haberler alırsın
Bende yarın kan testi yaptırcam inşallah
27 gün geçti
9 ağustos canımBat ne zaman di
Evet kullanıyorum canımWawww nasıl bekledin 27gün ama iyi ettin öğrendiğinde iki aylık olmuş olcak.e peki folik asit falan kullandın mı