Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun yapalım bunları inşallah ben yaptm bütün hepimize de dua ettm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-30-19-59-50-1.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 46
hamilelikte idrarda beyaz tortu olan varmı benım bu ay cok bel ve bacak ağrım var idrarda tortu cok dıkatımı çekti inşlh hamıledırım hamıle arkadaslar hıc test yaparken dıkkatınızı çektmi bu tortu olayı

Benim öyleydi idrar koyuydu ağrılar hiç olmadığı şekilde oldu belime bacaklarıma mide bulantısı .. adet oldum 4 gün gecikme sonrası .. kan testi yaptırıcam her ihtimale karşı idrar testi negatif çıktı

Tebrik ediyorum RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde eylül 28 bat ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi ikiside yok sadece sol kasığımda ara ara varmazlar var cumartesi günü test yaptım negatif önümüzdeki günlerde dr gircem bakalım ve senin gibi test yapmadan 2 gün önce rüyamda gördüm hakkımızda hayırlısı

Bugün soğan kurunun son günü inş iyi gelmiştir bebiş gelir yumurtlama günümde geçti artık adetimi beklicem inssss olmamm bebiş gelir

Merhaba kızlar, yazdıklarınızı bu ay sürekli takip ettim. Kendimde de bazı hamilelik belirtileri hissettim ama net değildi. O nedenle kendime söz verdim, eğer hamile kalırsam sizlere faydası olur belki diye deneyimlerimi aktaracağım diye.
yaklaşık 2 yıllık evliyim. evlendiğimizden beri eşim korundu. eylül ayında çocuk sahibi olmaya karar verdik. 2 ay öncesinde doktora gidip gerekli kontrollerimi yaptırdım ve folik asit kullanmaya başladım. en son 31 ağustosta adet gördüm. yaklaşık 26-27 günde bir adet oluyordum,ama eylül-aralık aylarında gün sayım artıyordu (hava değişimi olabilir). o nedenle gecikme olduğuna emin olmak için 30 günü geçmesini bekledim. dün sabah test yaptım. 5tl'lik testlerden. ismi fortune. 1dakikadan az sürede çift çizgiyi gösterdi. bugünde hastaneye gittim. vajinal ultrasonla keseyi gördüm. belirti olarak, en önemlisi adet olmama yakın karnımda tuhaf bir şişlik olurdu o hiç olmadı. bu nedenle günler öncesinden adet olmayacağımı biliyordum ama kist gibi birşey mi var korkusu oldu. birde iştahımda artış oldu, iştahım arttığı halde tartıda kilo kaybı gördüm. mide bulantım baş dönmem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…