- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 28
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.781
İnşallah canımAnldm ccnm Rabbim herkse nasip etsin insallah
Benim yumurtlama dönemimden önce oldu amaHamilelik şansı ayda 4 gün yazanlar var anlamıyorum ki bu evlenip hamile kalanlar hep bu 4 güne mi denk getiriyor gamsız insan şansı versin Allah diyorum artık
Bence de bu doktorlar böyle 3-4 gün diyo ama bi şekilde oluyo bence diğer zamanlarda da olacağı varsa :))Benim yumurtlama dönemimden önce oldu ama
Bugün de çok sancım oldu sanki adet olcakmışım gibiEvet demekki ay ay farkli oluyor bende anlamis deilim bakalim sansimiza ne olcak
Kızlar hamileyim
Aminn canım Rabbim isteyen herkese versinGözün aydın cnm rabbim kucaginada almayı nasip etsin darısı basimiza
Hayırlı olsun cnm.Allah tamamına erdirsin bizlere de dua et olurmu?Kızlar hamileyim
Ederim tabiki canım RABBİM isteyen herkese versin inşallahHayırlı olsun cnm.Allah tamamına erdirsin bizlere de dua et olurmu?
Ederim tabiki canım RABBİM isteyen herkese versin inşallah
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun inşallah rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Belirtilerin neydi canım adete kaç gün kala yaptıbKızlar merhaba bugün test yaptım çift çizgi çıktı
Benim öyleydi idrar koyuydu ağrılar hiç olmadığı şekilde oldu belime bacaklarıma mide bulantısı .. adet oldum 4 gün gecikme sonrası .. kan testi yaptırıcam her ihtimale karşı idrar testi negatif çıktıhamilelikte idrarda beyaz tortu olan varmı benım bu ay cok bel ve bacak ağrım var idrarda tortu cok dıkatımı çekti inşlh hamıledırım hamıle arkadaslar hıc test yaparken dıkkatınızı çektmi bu tortu olayı
Tebrik ediyorum RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde eylül 28 bat ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi ikiside yok sadece sol kasığımda ara ara varmazlar var cumartesi günü test yaptım negatif önümüzdeki günlerde dr gircem bakalım ve senin gibi test yapmadan 2 gün önce rüyamda gördüm hakkımızda hayırlısıİnş cnm sizlere o kadar dua ediyoruz ki anlıyoruz çünkü biz de çok istedik bekledik olmayacak sandık umudumuz bitti tekrar tekrar ama şükür en çok inandığım zaman Rabbim geri çevirmedi reglime iki gün kala rüyamda görüp sabahın köründe idrarda öğrendim şükür. İnanmayı bırakmayın ve rahim duvarıniz incemi baktırın ince ise nar suyu için lütfen buda önemli yoksa tutunamaz bebiş. Aslında döllenme oluyor ama tutunamadigi için reg ile atılıyor kadın farketmiyormus bile.
Hayırlı olsun RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ilk test yaptığında günün geçmişiydi peki birde bu teste kaç gün geçti adetinYok canm yapmadım 8 gün önce falan yapmıştım hiç çıkmamıştı bugün baya net çok şükür