- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.741
Kasığında mı belinde mi başka belirtin varmıydıBen adet olurken acayip sancı cekerdim bu seferki sancı gibi değil sızı gibi daha hafif
Kasığında mı belinde mi başka belirtin varmıydıBen adet olurken acayip sancı cekerdim bu seferki sancı gibi değil sızı gibi daha hafif
Valla işk kramptı simdi kalca ve bel kısmındada agrı var belki col erkendir normalmi bilmiyorum bakalım bebek büyümüşmü kan verdim sonucu bekliyorumKasığında mı belinde mi başka belirtin varmıydı
Allah eksikliklerini de fazlalıklarını da göstermesin.. tiroit hızlansın diye evde oturup kalmadım ilaca güvenip ben de hep hareket ettim bakalım bugün yarın test yapıcam hala sadece arada leke çıkıyo peçeteyeEger sende tiroid hastasi isen sana ilactan kurtulma hakkinda tum bilgimi aktaririrm seve seve :) tiroidin kökü kokeni bagisiklik sistemimiz. D vitamini benim vucut isleyisimi duzeltti . B12 hep düşüktü mesela igneler dahi yukseltemedi ama d vitamini vucudun vitami i sentezlemesini düzeltti galiba 20 gunde neredeyse iki katina cikmis hic b12 kullanamdigim halde :) Allaha şükür duzeliyorum. Hacettepe de ayin 5 inde kontrolum var gecen ay bana ilaci sakin birakmayi. Bi daha demişlerdi eee dedim degerler duzelmis o bir tesaduf diyorlar . 5 inde kanda daha da iyi gorunce insallah onlar da anlar
Heveslenmeye korksam da benim de yanaklarda pıtırcıklar çıktı hiç olmazdı sanki çok yağlı yemişim de geçici sivilce çıkmış gibiBen adet olurken acayip sancı cekerdim bu seferki sancı gibi değil sızı gibi daha hafif
Aslında şu an tek bi korku var bende o da rahim filminde tüpler kapalı gözüküyordu ya dış gebelik fln değildir işallahcnm inş olur bebişin kendiliğinden uğraştırmaz seni. benim yumurtamın çatladığı tarihten sonra 10. gün idrarda çıkmıştı. şöyle hesaplanmalı yumurtanın çatladığı günden sonra 5-12 gün arasında rahme tutunup bebiş beta hcg salgılıyor bu hormon da önce kana sonra idrara geçiyor. benim ki erken tutunmuş rahme demek ki relg'ime daha varken idrarda silikten koyu olarak çıkmıştı ve o gün kanda 125 çıktı.
şimdi vücudun bebek için moda girdi ya bi kere tekrar hamile kalabilme olasılığın yüksek oluyomuş .. sen iyi hisset önemli olan en başta senin ve eşinin sağlığı cnmOnur_hira_ela Canım, listeden beni kaldırabilirsin... Düşük yaptım salı günü de kürtaj oldum...
ama pozitif düşünüp Allah'a emanet etmelisin olacak bebişi o zaman herşey yolunda gider,öyle korku olmaz. anne adayları bilinçli ve güçlü olmalı. zaten yaşanacak olana engel olamıyoruz tatlı telaşların tadını çıkarmak lazım.Aslında şu an tek bi korku var bende o da rahim filminde tüpler kapalı gözüküyordu ya dış gebelik fln değildir işallah
Kendi vücudum diye demiyorum bu konuda gram güvenim Yok hep beni kandırıyor
Evet kesinlikle öyle.. anne psikolojisi çok iyi giden bi durumu bozabilir de tam tersine iyiye dönüştürebilir de ..ama pozitif düşünüp Allah'a emanet etmelisin olacak bebişi o zaman herşey yolunda gider,öyle korku olmaz. anne adayları bilinçli ve güçlü olmalı. zaten yaşanacak olana engel olamıyoruz tatlı telaşların tadını çıkarmak lazım.
Allah eksikliklerini de fazlalıklarını da göstermesin.. tiroit hızlansın diye evde oturup kalmadım ilaca güvenip ben de hep hareket ettim bakalım bugün yarın test yapıcam hala sadece arada leke çıkıyo peçeteye
Tebrik ederimKızlar merhaba bugün test yaptım çift çizgi çıktı
Gozunaydin cnm darısı bizlere olsun inşallah adet günün geçtimi peki bence kanda da baktır için rahat etsin tatlim hayırlı olsun tekrardanKızlar merhaba bugün test yaptım çift çizgi çıktı
Halimize çok sukur cnm her zman dua edelim Rabbim bizi duyuyor birgün nasip edicek insallahDün bi hikaye duydum Yani gerçekten olmuş
Kadın tek çocuğunu kaybediyor askerde mi kazada mı tam hatırlamıyorum ve snr 55 yaşında ikizleri oluyo :))
Üç bi örnek ama sınandığımuz sürece inancımızı da kaybetmemeliyizçok zor ve çoğu insanın kolayca yaşadığı şeyler için biz çok daha fazla çabalayıp hayal kırıklığına uğruyoruz ama yine de elimizdekiler için şükür olmayanlar için dua etmeye devam edicez pes etmek Yok
benim evliliğim de istediğim zamandan nerdeyse üç yıl sonra oldu ama tam istediğim gibi herkesin eğlendiği bi düğün oldu .. snr dedim belki üç yıl önce olsa gelinliğimi kendim tasarlamicaktım o fikirler olmicaktı kına organizasyonu diye bişi yoktu .. herşeyin içime sindiği gibi olması gerekiyordu belki de dedim boşuna yıprattım kendimi ve o bozulan hormonlar yanıma kar kaldıHalimize çok sukur cnm her zman dua edelim Rabbim bizi duyuyor birgün nasip edicek insallah
Tebrik ederim canimKızlar merhaba bugün test yaptım çift çizgi çıktı