Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah hayırlı zamanda olur bende bu ay olmazsa diğer aya rahim filmi düşünüyorum

Selam kızlar
Reglimin üçüncü günü olması gerekiyordu gecikti böyle adet olucakmışım gibi olup geçiyor üç gündür ..
Kusmak değil de bulantım oldu ağrılar belime vurdu bugün kalçama üst bacaklarıma vurdu..göğüslerim hassas acıyo ama son üç aydır çok daha fazla acıyordu adetöncesi ..bi de bugün açık apaçık pembe-kahve bikaç damla sıvı geldi ..
1 yıldır olmadı dene dene ..önce prolaktin yüksekti snr hsg rahim filminde tüplere sıvı gitmedi ve doktorum kapalı mı açık mı diye emin olmak ve yapabilirse açmak için tüpleri laporoskopi (kapalı kameralı ameliyat ) yapacaktı.. ve ben adetimi haber verecek gün alacakken gecikti .İki aydır bi sebepten erteleniyor ameliyat
Kısaca hem bekleyiş hem de kendimi kaptırmama arasında gidip geliyorum ..
İlişkiden ne kadar sonra test yapmalıyım?
Gerçi o pozitif çıksa bile hemen ümitlenmicem ama işte zor işler

Prolaktin yüksekken tsh da yüksek çıkmıştı benim ona da baktırdın mı?
dostinex ve eutrox kullandım ben iyi geldi ikis birbirini tetikleyebiliyor.. hatta ben ilk hamileyim sandığımda öğrenmiştim meğer prolaktin uçmuş snr dostinex ile adetim merhaba dedi..

Aa benimde pazar pazartesi yumurtlama günüm adetimin 5 günündeyim hakkımızda hayırlısı inşaallah sogan kürü yaptım gecen ay daha yapmıyacam kür felan oluruna bıraktım

. En güzeli o kuzum . Benim adetin 11 12. Gunu oluyor yumurtlama. Test bi ay yaptım zaten duzenli ne gerek var dedim kendim takip ediyorum. Kurtaj oldum 9 haziranda. O gunden beri korunuyirduk bu ilk ayimiz bakalim :) d vitamini ampulu iciyorum gunde 4 hurma yiyorum. Sentetik folik asit istemiyorum vucuda zararli cunku. Böyle idare ediyorum :) hangi gunler iliski düşünüyorsun kuzum insallah bu ay tutar hemencecik seninde

Somon balığı çok iyiymiş bebek için bu okyanus balıkları .. ben folik asit almaya başladım şimdi ama balık düzenli yemeğe başlicam ..
Bu ay gecikti üç gün ama heveslenmeden beklemeye devam

Suanda tam zamanı hem idrar hem kan yapabilirsin. Genelde pembe gelmesi hamilelik olarak yorumlanıyor ancak yumurta dollemeyı yapamayınca da o leke olabiliyor. Bi test al dene derim

Somon balığı çok iyiymiş bebek için bu okyanus balıkları .. ben folik asit almaya başladım şimdi ama balık düzenli yemeğe başlicam ..
Bu ay gecikti üç gün ama heveslenmeden beklemeye devam

Yapmayın bunu kendinize ne olur. Almayin o sentetikleri vucudunuza. Mercimek yiyin hurma yiyin folik asit sentetik olarak faydali degil aksine zararli. Down sendromuna dahi sebep oluyor sentetik folik asit. Ilaclari atin dogaya dönün. Ben zehirli guatr hastasiyim ilac icerken bi anda bogazim agridi bırakacağım dedim biraktim d vitamini eksiklogim var onjn icin 1 ampul iciyorum sadece haftada onun harici hic ilac yok. Ve inanin aylardir duzelmeyen degerler ilaci biraktim birakali duzene girdi. Zehir orani azalmaz normalde kolay kolay o bile azaliyor

Haklısın ben normalde ilaç düşmanıyım ama folik asitte ilaç doğru .. bi onu araştırmadım ama balık yemeye fln başlicam düzenli zekasına çok iyiymiş ..bu konuda önerilerini alırım ben de hiç sevmiyorum bi tek tiroit ilacımı kullanıyorum o da D vitamini gibi gerekli ..
Ampül en de kullanmıştım çok faydalı iyi geliyo bu yaz güneşten bol bol aldım bakalım işallah meyvelerini toplarım..

Suanda tam zamanı hem idrar hem kan yapabilirsin. Genelde pembe gelmesi hamilelik olarak yorumlanıyor ancak yumurta dollemeyı yapamayınca da o leke olabiliyor. Bi test al dene derim
çoğu ihtimali hem yaşadım hem okudum ama hem kendimi bırakmıyorum hem de heveslenip sonradan üzülmek istemediğimden dikkat ediyorum .. tüplerin de durumu kesin değil artık haftaya kan testi yaparım ama kese görünmeden sevinemicem sanırım

Hayırlısı inşallah en iyisini yapıyorsun ama ben ihmal ederim her gün düzenli yiyemem diye folik asit aldım ekimin 1 den 10 kadar her gün olmasada 1 gün arayla benim 2 yaşında prensesim var sağolsun 12den asagı uymaz artık yapacaz birşeyler:)

Eger sende tiroid hastasi isen sana ilactan kurtulma hakkinda tum bilgimi aktaririrm seve seve :) tiroidin kökü kokeni bagisiklik sistemimiz. D vitamini benim vucut isleyisimi duzeltti . B12 hep düşüktü mesela igneler dahi yukseltemedi ama d vitamini vucudun vitami i sentezlemesini düzeltti galiba 20 gunde neredeyse iki katina cikmis hic b12 kullanamdigim halde :) Allaha şükür duzeliyorum. Hacettepe de ayin 5 inde kontrolum var gecen ay bana ilaci sakin birakmayi. Bi daha demişlerdi eee dedim degerler duzelmis o bir tesaduf diyorlar . 5 inde kanda daha da iyi gorunce insallah onlar da anlar

Allah bagislasin insallah. Telefonlar ve alarmlari sagolsun :))

cnm inş olur bebişin kendiliğinden uğraştırmaz seni. benim yumurtamın çatladığı tarihten sonra 10. gün idrarda çıkmıştı. şöyle hesaplanmalı yumurtanın çatladığı günden sonra 5-12 gün arasında rahme tutunup bebiş beta hcg salgılıyor bu hormon da önce kana sonra idrara geçiyor. benim ki erken tutunmuş rahme demek ki relg'ime daha varken idrarda silikten koyu olarak çıkmıştı ve o gün kanda 125 çıktı.

Onur_hira_ela Canım, listeden beni kaldırabilirsin... Düşük yaptım salı günü de kürtaj oldum...
Canımm benim ya çok üzüldüm. Allahtan.ümit kesilmez bı daha olur inşallah . Yiyecek ekmeği yokmuş demekki nasibin en yakın zamanda gelir inşallah . Bende geçen sene kürtaj oldum şimdi yeniden hamileym nasip emin ol

Allah razı olsun teşekkür ederim. Sağlıklı sıhhatli gebeliğin geçsin inşallah canım

Benimde 2 sivilcem çıktı kocaman suratımda :) haftaya adetim ara ara adet sancısı gelip gidiyor senin krampların adet olunurken gelen kramp mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…